Brezplačna delavnica - »Ustvari svojo poslovno zgodbo - 2. del«, Zagorje

Brezplačna delavnica - »Ustvari svojo poslovno zgodbo - 2. del«, Zagorje

08. 09. 2020

Datum: 9. september 2020, ob 10. uri

Kraj: predavalnica RCR-a, Podvine 36, Zagorje

Vsebina delavnice - 2. del:

Na drugem delu delavnice boste definirali kako ustvariti zgodbo, ki bo pritegnila pozornost vaše ciljne stranke in prodala vaš izdelek oziroma storitev. Na delavnici boste poiskali vaše prednosti pred konkurenco in v čem se vaši produkti oz. storitve razlikujejo od drugih. Definirali boste, kaj je vaša dodana vrednosti in kako strankam ponuditi celostno pozitivno izkušnjo s poslovanjem z nami.

Delavnica bo potekala v dveh delih. Priporočljivo je, da se udeležite obeh predavanj, vendar sta zasnovani tako, da boste potrebno znanje pridobili tudi ob udeležbi le ene izmed njih.

Jasmina Drolc je iz ljubezni do oblikovanja nakita iz hobija ustvarila službo. Ustvarja pod imenom Nakit Jasmina Drolc. Pri 24. letih si je, brez poslovnega znanja in začetnega kapitala, dovolila sanjati visoke sanje in odprla trgovino z unikatnimi izdelki, kjer je poleg svojega nakita, prodajala tudi izdelke drugih slovenskih oblikovalk/cev. Po treh letih uspešnega vodenja trgovine, ki je postal prostor pozitivne energije, je čutila, da mora dalje. V natrpanem urniku in obilici dela, je komaj našla čas za ustvarjanje, katerega je močno pogrešala. Podjetje je prodala in se podala na pot ustvarjanja, učenja ter raziskovanja sebe. Svoje poslanstvo je našla v liniji izdelkov s kristali, katere je poimenovala Čarobnice.

Svoje znanje in izkušnje, pridobljene na njeni poslovni poti, pa deli z bodočimi in že uveljavljenimi podjetniki in jim pomaga pri rasti in razvoju ideje oziroma podjetja.

Na delavnico se je potrebno prijaviti do 8. 9. 2020 preko spletne strani: https://rcr-pro.eu/sio-subjekti-inovativnega-okolja/ ali direktno na e-naslovu: jasmina.skrinjar.kljucevsek@rcr-pro.eu.

Udeležba je brezplačna.

Dodatne informacije: Več informacij dobite pri Jasmini Skrinjar Ključevšek, e-naslov: jasmina.skrinjar.kljucevsek@rcr-pro.eu.

Dogodek se izvaja v okviru operacije SIO 2020-2022.

Dogodek sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne



Nazaj