Start:up roadshow v Kranju

Start:up roadshow v Kranju

24. 01. 2012

Datum: 26. januar 2012, ob 15.00 uri

Kraj: RC IKT d.o.o. (predavalnica T5), Ljubljanska cesta 24a, Kranj

Vabimo vas na podjetniški popoldan, ki bo v Kranju v okviru Start:up podjetniškega »roadshowa« potekal v družbi inovativnih podjetij Mesi, Mobiliaris, Webile Tech in iZdravje d.o.o..

Vabimo vse startup navdušence, podjetnike in bodoče podjetnike, da se nam pridružite in spoznate navdušujoče zgodbe podjetnikov in spoznali boste tudi priložnosti, ki jih v okviru inovativnega okolja ponuja Start:up Slovenija v povezavi s produktom zagonskih subvencij P2.

Program brezplačnega dogodka:

Ura

Tema

Predavatelj

15.00 – 15.10

Podjetništvo – priložnost za vas!

V Sloveniji iščemo, podpiramo in nagrajujemo dobre podjetniške zgodbe. Predstavitev tekmovanja Start:up Slovenija in priložnosti za mlada podjetja.

Urban Lapajne, Start:up Slovenija

15.10 – 15.45

ABC uresničevanja inovativne ideje na področju medicine
Ekipa podjetja MESI d.o.o. je uspešno povezala potrebo na trgu, ekspertno znanje ter inovativen pristop ter s pomočjo Ljubljanskega univerzitetnega inubatorja, Start:up Slovenija in P2 pripeljal idejo do vrhunskega izdelka.

Mesi:

Jakob Šušterič

15.45 – 17.00

Pogovor s podjetniki.

V pogovoru o podjetništvu, novih tehnologijah, napakah, pasteh, priložnostih in velikih vizijah mladih podjetnikov bodo sodelovali:

Rok Lenardič, Mobiliaris

Javor Čeh, Webile Tech

Jakob Šušteršič, Mesi

Andromed Kocijančič, iZdravje d.o.o.

Pogovor vodi:

Urban Lapajne, organizacijski vodja

tekmovanja Start:up Slovenija

Dogodek je del slovenskega podjetniškega “roadshowa” tekmovanja “Start:up Slovenija”, ki ga organizirajo Tovarna podjemov, JAPTI in Tehnološki park Ljubljana.

Prijave: Udeležba na podjetniški delavnici je brezplačna, vendar je število razpoložljivih mest omejeno zato priporočamo prijavo.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj