Poslovno sodelovanje - borza podjetij

Poslovno sodelovanje - borza podjetij

24. 02. 2010

EEN- feb-29

Madžarsko podjetje, ki trguje s poljščinami in ptičjo krmo, išče trgovske posrednike.

EEN- feb-30

Nemško podjetje, tehnični trgovec na debelo za polirne in lepilne trakove/ industrijske trakove, išče partnerje za distribucijo in ponuja svoje storitve kot distribucijski partner v vzhodni Evropi.

EEN- feb-31

Češko podjetje, specializirano za strojno obdelavo kovin in plastike, išče partnerje za sklepanje pogodb s podizvajalci in zunanje izvajanje dejavnosti.

EEN- feb-32

Češko podjetje, specializirano za proizvodnjo strojev (proizvodnja strojev, proizvodnja delov za stroje in naprave), išče partnerja za sklepanje pogodb s podizvajalci in zunanje izvajanje dejavnosti.

EEN- feb-33

Nemško podjetje specializirano v proizvodnji zaščitnih rokavic in varnostne opreme išče distributerja.

EEN- feb-34

Nemško podjetje specializirano v površinsko zaščito in strokovno predelavo katalizatorjev išče distributerja.

EEN- feb-35

Nemško podjetje specializirano v proizvodnji opreme za energetsko panogo, lovilcev pare in ulivanja aluminija, išče distributerja.

EEN- feb-36

Nemško podjetje specializirano v postopkih PVD prevlek, galvanizaciji, mehanski obdelavi, ustvarjanju posebnih kovinskih plasti in plasti trdega materiala, išče partnerja za distribucijo svojih izdelkov.

EEN- feb-37

Litvansko podjetje, specializirano za proizvodnjo različnih vrst filtrov, npr: za zrak, olje in filtrov za goriva za avtomobile in težka vozila, išče trgovinske posrednike. Podjetje išče sodelovanje pri podizvajalcih in zunanje izvajanje zgoraj navedenih dejavnosti in kovinskih konstrukcij.

EEN- feb-38

Srbski proizvajalec sadnih sokov, išče distributerje na evropskih trgih.

EEN- feb-39

Češko podjetje, specializirano za razvoj in izdelavo edinstvene, inovativne naprave ter izdelkov za wellness, fitnes in za nego telesa išče zanesljive agente ali distributerje.

EEN- feb-40

Nemško podjetje specializirano v polimerske vezi in prevleke za površino jeklenih konstrukcij nudi svoje storitve. Podjetje ima dolgoletne izkušnje v poslovanju. Ukvarja se z obnovo mostov, zapornic, ladjedelniških komponent in drugih stavb doma in v tujini. Podjetje išče podizvajalska naročila.

EEN- feb-41

Romunsko podjetje specializirano za proizvodnjo transportnih sistemov, industrijsko avtomatizacijo in tehnično svetovanje pri izbiri optimalnih rešitev, projektiranje transportnih sistemov, načrtovanje v celoti avtomatiziranih sistemov, išče distributerja za svoje proizvode in je tudi zainteresirano postati podizvajalec za proizvodnjo različnih srednje velikih ali po naročilu izdelanih kovinskih delov ter transportnih sistemov za tuje partnerje.

EEN- feb-42

Poljsko podjetje specializirano za izdelavo lesenih dodatkov (ohišja, vrat, linijskih-plošč), se zanima za sodelovanje z zastopnikom in distributerjem, dejavnim na evropskem trgu. Poleg tega podizvajalske storitve ponujajo podjetjem, ki so dejavna v lesni industriji.

EEN- feb-43

Romunsko podjetje, specializirano v proizvodnji po meri izdelane opreme iz nerjavnega jekla za živilsko industrijo, gospodinjstva, kemijsko industrijo, cevi iz nerjavečega jekla za inštalacijska dela ter izdelavo okrasja iz steklenih vlaken, ponuja svoje storitve kot podizvajalec.

EEN- feb-44

Romunsko podjetje, ki proizvaja hidravlične in pnevmatične pečatne elemente odlične kakovosti, išče trgovinske posredniške storitve (agent, distributer) ali podizvajalce.

 

 

Gospodarska zbornica Slovenije

Enterprise Europe Network - Slovenija

Dimičeva 13, 1000 Ljubljana

Kontaktna oseba: Višnja Živkovič Vulić

Tel: 01 / 589 83 62

E-mail: visnja.vulic@gzs.si

 

Mariborska razvojna agencija

Enterprise Europe Network - Slovenija

Pobreška cesta 20, 2000 Maribor

Kontaktna oseba: Jolanda Damiš

Tel: 02 / 333 13 07

E-mail: een@mra.si in jolanda.damis@mra.si

Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije

Enterprise Europe Network – Slovenija

Celovška cesta 71, 1000 Ljubljana

Kontaktna oseba: Alenka Prelec

Tel: 01 / 583 08 37

E-mail: een@ozs.si in alenka.prelec@ozs.si

 

Univerza na Primorskem

Znanstveno-raziskovalno središče Koper

Enterprise Europe Network - Slovenija

Garibaldijeva 18, SI-6000 Koper

Kontaktna oseba: Polona Matekovič

Tel: 05 / 663 77 39

E-mail: polona.matekovic@zrs.upr.si

 

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj