Poslovna srečanja s podjetji v Srbiji

Poslovna srečanja s podjetji v Srbiji

17. 01. 2012

Štajerska gospodarska zbornica je konec preteklega leta še poglobila stike z nekaterimi srbskimi zbornicami. Obiskali so gospodarske zbornice Novi Sad, Valjevo in Užice. Vse zbornice so izrazile velik interes svojih podjetij za sodelovanje s slovenskimi podjetji. Dejavnosti, ki so v teh regijah najbolj zastopane so kovinsko-predelovalna industrija, proizvodnja električnih strojev in aparatov, prehrambena industrija, strojegradnja, tekstilna industrija, lesno-predelovalna industrija, kemijska industrija in gradbeništvo.

Spomladi načrtujejo delegacijo v Srbijo, pred tem pa bi želeli preveriti vaš interes za obisk teh regij in srečanja s podjetji. To je odlična priložnost za vzpostavitev novih poslovnih stikov in dogovore o medsebojnem sodelovanju.

Prosijo vas, da jim do konca meseca januarja 2012 na e-naslov: vesna.herzenjak@stajerskagz.si sporočite vaš interes, katero regijo bi želeli obiskati: Novi Sad, Valjevo ali Užice.

V Novem Sadu se bo v času od 23. do 25. marca 2012 odvijal tudi mednarodni sejem METAL, ki ga glede na vaš interes, nameravajo tudi obiskati.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne



Nazaj