Poslovna srečanja s podjetji v Srbiji

Poslovna srečanja s podjetji v Srbiji

17. 01. 2012

Štajerska gospodarska zbornica je konec preteklega leta še poglobila stike z nekaterimi srbskimi zbornicami. Obiskali so gospodarske zbornice Novi Sad, Valjevo in Užice. Vse zbornice so izrazile velik interes svojih podjetij za sodelovanje s slovenskimi podjetji. Dejavnosti, ki so v teh regijah najbolj zastopane so kovinsko-predelovalna industrija, proizvodnja električnih strojev in aparatov, prehrambena industrija, strojegradnja, tekstilna industrija, lesno-predelovalna industrija, kemijska industrija in gradbeništvo.

Spomladi načrtujejo delegacijo v Srbijo, pred tem pa bi želeli preveriti vaš interes za obisk teh regij in srečanja s podjetji. To je odlična priložnost za vzpostavitev novih poslovnih stikov in dogovore o medsebojnem sodelovanju.

Prosijo vas, da jim do konca meseca januarja 2012 na e-naslov: vesna.herzenjak@stajerskagz.si sporočite vaš interes, katero regijo bi želeli obiskati: Novi Sad, Valjevo ali Užice.

V Novem Sadu se bo v času od 23. do 25. marca 2012 odvijal tudi mednarodni sejem METAL, ki ga glede na vaš interes, nameravajo tudi obiskati.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj