Gospodarska delegacija v Italijo, Milano

Gospodarska delegacija v Italijo, Milano

13. 12. 2011

Datum: 14. februar 2012

Kraj: na sedežu Trgovinske zbornice Milano, Palazzo Turati, Via Meravigli 9b, Milano, Italija

V okviru promocijskega dogodka »Slovenski dnevi v Milanu 2012« se bo Republika Slovenija pod svojo nacionalno znamko I Feel Slovenia predstavila širši italijanski javnosti z umetniškimi razstavami, koncerti vrhunskih avtorjev in izvajalcev, s predstavitvijo slovenske gastronomije in turizma, z gospodarsko-poslovnim forumom ter z nekaterimi političnimi srečanji. Osrednji del predstavitve bo potekal v dneh od 13. do 19. februarja 2012 v Milanu, in se bo z različnimi promocijskimi dogodki nadgrajeval skozi vse prihodnje leto.

V okviru programa »Slovenski dnevi v Milanu 2012« bo Ministrstvo za zunanje zadeve RS v torek, 14. februarja 2012 v Milanu za slovenska podjetja organiziralo gospodarsko-poslovni forum. Priprava in izpeljava foruma bo potekala v sodelovanju z Veleposlaništvom RS v Italiji, Gospodarskim uradom RS v Milanu, Častnim konzulom RS v Milanu, JAPTI in GZS, kakor tudi s Trgovinsko zbornico Milano, Agencijo Promos - Milano ter industrijskim združenjem Assolombarda.

Gospodarsko-poslovni forum bo potekal na sedežu Trgovinske zbornice Milano, Palazzo Turati, Via Meravigli 9b, Milano. Obsegal bo (1.) predstavitev slovenskega poslovnega okolja, (2.) poslovnih priložnosti za slovenska podjetja v Lombardiji in se (3.) nadaljeval z dvostranskimi poslovnimi srečanji med predstavniki slovenskih in italijanskih podjetij, čemur bo namenjenega največ časa. Glede na predhodno izražen interes obstaja tudi možnost organiziranja sektorskih pogovorov ali (opcijsko) obiskov pri podjetjih.

Okvirni program

Prijave: Prosijo vas, da v primeru vašega interesa za udeležbo v gospodarski delegaciji natančno izpolnite elektronsko prijavnico (prijava je zaključena ob sporočilu: »Vaša prijava je bila uspešno oddana«). Prosijo vas, da svojo prijavo oddate čim prej, najkasneje pa do 15. decembra 2011. O nadaljnjih organizacijskih in vsebinskih podrobnostih obiska boste sproti obveščeni.

Dodatne informacije: Direktorat za gospodarsko diplomacijo na Ministrstvu za zunanje zadeve, Kontaktna oseba: Rok Tomšič, Tel: 01/478 22 88, E-mail: rok.tomsic@gov.si.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj