Brezplačna delavnica – »Ustvarjalnost & spomin za uspeh v podjetništvu«

Brezplačna delavnica – »Ustvarjalnost & spomin za uspeh v podjetništvu«

13. 12. 2011

Datum: 14. december 2011, ob 10.00 uri

Kraj: v prostorih Štajerske gospodarske zbornice (konferenčna soba ŠGZ se nahaja v kletnih prostorih nasproti Niagara Falls bar), Ulica Talcev 24, Maribor

  • Ali vas zanima, kako lahko povečate svojo ustvarjalnost?
  • Bi radi spoznali tehnike urjenja spomina, ki vam lahko izboljšajo uspešnost vaših podjetniških aktivnosti?

Na delavnici z naslovom: »Kako izboljšati ustvarjalnost & spomin, da bi dosegli uspeh v podjetništvu« boste spoznali pomen ustvarjalnosti in urjenja spomina za doseganje boljših uspehov v podjetništvu.

Delavnica bo potekala v sredo, 14. decembra 2011, ob 10.00 uri v prostorih Štajerske gospodarske zbornice (konferenčna soba ŠGZ se nahaja v kletnih prostorih nasproti Niagara Falls bar), Ulica Talcev 24, Maribor.

Na delavnici vam bosta Dragica Korenjak in Marko Korenjak spregovorila o tem, kako odkriti, kaj delati, o ustvarjanju podjetniških priložnosti, temeljih uspeha v podjetništvu, fazah ustvarjalnega procesa in pomenu spomina, naučila pa vas bosta tudi osnov tehnike urjenja spomina, ki jih boste lahko s pridom izkoristili pri vašem vsakodnevnem delu in sicer.

Prijave: Zaradi evidence strukture prijavljenih pa vas prosijo, da prijavo na dogodek posredujete do torka, 13. decembra 2011 po e-pošti na Štajerski tehnološki park: info@stp.si.

Dodatne informacije: Štajerski Tehnološki Park, Pesnica pri Mariboru 20 A, 2211 Pesnica pri Mariboru, Tel: (02) 6540 – 229.

Ob podpori s strani Javne agencije za podjetništvo in tuje investicije ter Ministrstva za gospodarstvo je udeležba brezplačna!

Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne



Nazaj