Izhodna gospodarska delegacija v Jordanijo in srečanje z jordanskimi podjetji

Izhodna gospodarska delegacija v Jordanijo in srečanje z jordanskimi podjetji

21. 11. 2011

Datum: od 11. do 13. decembra 2011

Kraj: Jordanija, Amman

JAPTI v sodelovanju z Jordan Chamber of Commerce, Jordan Investmen Board (JIB) in Generalnim konzulatom Hašemitske kraljevine Jordanije v Sloveniji organizira slovensko poslovno delegacijo v Amman, Jordanijo, ki bo potekala od 11. do 13. decembra 2011.

V okviru obiska poslovne delegacije v Ammanu bodo organizirana poslovna konferenca in individualna B2B srečanja med slovenskimi in jordanskimi podjetji, v skladu s predhodno izraženim interesom, ter predvidoma tudi vzporedna predstavitev podjetij, izdelkov, tehnologij ali projektov na posebni razstavi, s čimer bodo omogočena dodatna srečanja z jordanskimi podjetji, ki se zanimajo za poslovanje s podjetji iz EU. Poslovni dogodek je namenjen podjetjem iz vseh gospodarskih panog.

JAPTI želi s to delegacijo spodbuditi slovenska podjetja k novim oblikam medsebojnega sodelovanja s podjetji iz Jordanije. Cilj delegacije je med drugim tudi nadaljevanje vseh aktivnosti, ki so jih določena slovenska podjetja vzpostavila ob obisku jordanske gospodarske delegacije v Sloveniji (dne7. in8. septembra 2011).

Stroške letalskega prevoza in hotelske namestitve krijejo podjetja sama.

O točnemu datumu izhodne delegacije ter nadaljnjih organizacijskih in vsebinskih podrobnostih obiska boste sproti obveščeni.

Prijave: Prosimo, da svoj interes za udeležbo v gospodarski delegaciji potrdite z izpolnjeno prijavnico in poslovnim profilom podjetja (»Company Profile« v angleškem jeziku)* ter ga posredujete čim prej (s čimer lahko z organizacijskimi partnerji učinkovito pripravimo dogodek in identificiramo vaše poslovne partnerje) ali najkasneje do 25. novembra 2011 na elektronski naslov: tanja.drobnic@japti.si.

* Podjetjem, ki ste se udeležila slovensko-jordanske poslovne konference v Ljubljani, dne 7. septembra 2011, ni potrebno ponovno izpolniti in oddati Company Profile-a, v kolikor je profil povsem identičen tistemu, ki ste ga oddali ob prijavi na slovensko-jordansko poslovno konferenco.

Dodatne informacije: JAPTI, Kontaktna oseba: Tanja Drobnič, Tel: (01) 5891 894.

Elektronski dokumenti:

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj