Program 6. Slovenskega foruma inovacij

Program 6. Slovenskega foruma inovacij

15. 11. 2011

Vir in informacije: www.foruminovacij.si

V okviru 6. Slovenskega foruma inovacij bodo 22. in 23. novembra 2011 potekale delavnice, predavanja in okrogle mize namenjene podjetnim in inovativnim posameznikom ter vsem, ki jih to področje zanima. Forum odpre vrata ob 10.00 uri. Za ostale podrobnosti dogajanja po posameznih dneh kliknite na spodnje programe.

Vstop je prost za vse obiskovalce.

Tematika izobraževalno-programskih sklopov 6. Slovenskega foruma inovacij je usmerjena k spodbujanju obiskovalcev k ustvarjalnosti, inovativnosti in iskanju rešitev, ki odgovarjajo na konkretne potrebe trga oz. kupcev in ki ustvarjajo dodano vrednost inovativnim izdelkom in storitvam. Program smo razdelili v štiri vsebinske sklope, ki bodo potekali vzporedno in so namenjeni različnim ciljnim skupinam:

Podroben program prireditve si lahko ogledate na spletni povezavi za posamezen programski sklop. Predhodne prijave na posamezne izobraževalne sklope niso potrebne, razen v primeru obiska večjih skupin, prosimo, da predhodno preverite zasedenost pri organizatorju prireditve: sfi@japti.si.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne



Nazaj