Prvi Open Innovation dogodek v Sloveniji!

Prvi Open Innovation dogodek v Sloveniji!

15. 11. 2011

Datum: 22. november 2011, ob 9.00 uri

Kraj: Rokodelski Center, Cesta na Ugor 6, Ribnica

Open Innovation Seminar

S sodelovanjem na prvem seminarju "odprte inovativnosti" boste dobili nov vpogled, zakaj so bile v preteklosti ekonomije obsega v R & R precenjene in kako lahko ustvarimo odpiranje inovacijskega procesa.

"Open Innovation" pomeni novo paradigmo za upravljanje raziskav, tehnologije, R & R, kot tudi poslovanja.

"V času, ko znanje hitro zastara, postaja vedno bolj pomembno, da gradimo znanje čim hitreje in čim bolj prilagodljivo." Ikujiro Nonaka, Univerza Hitotsubashi.

S to mislijo vas vabijo, da se udeležite dogodka, kjer boste lahko raziskali, kako lahko tudi vaša organizacija preseže svoje meje in spodbuja dinamično delo z drugimi, z namenom ustvarjanja novega znanja.

Pomemben cilj seminarja je tudi sodelovanje med norveškimi in slovenski organizacijami, s poudarkom na prestrukturiranju, trajnostnemu razvoju podjetij (zasebnih in javnih) in inovacijah kot strateških orodjih raziskovalnih menedžerjev, inovacijskih praktikov in razvijalcev poslovnih modelov.

Več o dogodku

Program

Prijavnica

Udeležba je brezplačna. Število mest je omejeno, zato pohitite s prijavo!

Dodatne informacije: Slovenska fundacija za poslovno odličnost (SFPO), Železna cesta 16, Ljubljana, Tel: (01) 237 31 44, Faks: (01) 237 31 45, Spletna stran: www.sfpo.org.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne



Nazaj