V okviru 6. Slovenskega foruma inovacij: Možnost individualnih razgovorov s predstavniki slovenskih poslovnih klubov v tujini

V okviru 6. Slovenskega foruma inovacij: Možnost individualnih razgovorov s predstavniki slovenskih poslovnih klubov v tujini

15. 11. 2011

Datum: 23. november 2011, med10.00 in 16.00 uro

Kraj: Gospodarsko razstavišče v Ljubljani (Mednarodni emporium)

Individualni razgovori bodo potekali v okviru 6. Slovenskega foruma inovacij na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani, v petek, 23. novembra 2011, med 10.00 in 16.00 uro, v Mednarodnem emporiumu.

V okviru letnega posveta predstavnikov slovenskih poslovnih klubov v tujini tudi letos vsem slovenskim podjetjem nudimo možnost individualnih razgovorov s predstavniki poslovnih klubov v tujini.

Individualnih razgovorov se bodo udeležili predstavniki poslovnih klubov iz Avstrije, BIH, Bolgarije, Hrvaške, Italije, Kosova, Madžarske, Makedonije, Romunije, Rusije, Srbije in Ukrajine.

Predstavniki slovenskih poslovnih klubov so odlični poznavalci poslovnega okolja v katerem delujejo, zato na razgovore vabimo tako podjetja, ki na omenjene trge šele vstopate ali sploh šele razmišljate o vstopu nanje, kot tiste, ki na trgih že delujete.

Prijava na individualne razgovore

Vstop je prost!

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj