Brezplačna spletna predstavitev - »Kako lahko model EFQM pomaga v času krize? - Predstavitev modela EFQM in njegova uporabna vrednost«

Brezplačna spletna predstavitev - »Kako lahko model EFQM pomaga v času krize? - Predstavitev modela EFQM in njegova uporabna vrednost«

11. 05. 2020

Datum: 12. maj 2020, od 15. do 16. ure

Kraj: na spletu

Pandemija z novim koronavirusom nas je vse skupaj, globalno, tako na ravni držav, podjetij kot različnih skupnosti in posameznikov, postavila v novo stvarnost.

V organizacijah si postavljamo zahtevna vprašanja: kako preživeti, kako ohraniti čim večji del poslovanja in se istočasno pripraviti na čas po pandemiji, na spremenjeno stvarnost? Katere spremembe in transformacije so potrebne, katere nujne?

Seveda smo še vedno v pogojih kriznega delovanja in kriznih ukrepov. A za dolgoročno uspešen izhod iz krize bodo morali biti ukrepi in spremembe celoviti ter organizacijo kot celoto pripraviti na spremenjene razmere in nove izzive. Marsikje bodo potrebne radikalne spremembe, transformacije.

In kako nam lahko pri tem pomaga model EFQM?

EFQM model je celovit managerski okvir, namenjen trajnostnemu razvoju. S postavljanjem pravih vprašanj in iskanjem pravih odgovorov omogoča razumevaje dejanskega stanja, razumevanje vrzeli med dejanskim in želenim prihodnjim stanjem, prepoznavanje potrebnih sprememb in transformacij ter ključnih dejavnikov uspeha. Celovit okvir omogoča enotnejše razumevanje in povezovanje za skupne cilje.

Mag. Rajko Novak in dr. Nenad Savič bosta pod okriljem SIQ predstavila model in njegovo uporabno vrednost, na koncu pa vam bosta na razpolago za vsa vaša vprašanja.

Prijava in način izvedbe

Udeleženci boste na svoj e-naslov uro pred začetkom e -predstavitve prejeli spletno povezavo za dostop do spletne učilnice. Za sodelovanje na e - predstavitvi v živo potrebujete napravo z dostopom do interneta (računalnik, tablica, pametni telefon) z delujočima mikrofonom in kamero.

Prijavite se z izpolnitvijo spletne prijavePod ID št. za DDV zabeležite 00000000.

PREDSTAVITVENA BROŠURA

Poglobljeno predstavitev novega modela EFQM in diagnostičnega orodja RADAR ter koristnosti modela in orodja za organizacijo bo SIQ izvajal 19. maja v sklopu licenčnega E-tečaja: Osnovni tečaj EFQM - EFQM Foundation Course, za katerega nudi voucher.

Povezava do javnega poziva za vavčer: vavčer za uvajanje poslovne odličnosti po modelu EFQM ter javni poziv za uvajanje poslovne odličnosti po modelu EFQM v velika podjetja.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne



Nazaj