Brezplačno interaktivno predavanje – »Poslovni pristopi prihodnosti - Bodite korak pred vašo konkurenco«

Brezplačno interaktivno predavanje – »Poslovni pristopi prihodnosti - Bodite korak pred vašo konkurenco«

18. 10. 2011

Datum: 19. oktober 2011, od 13.00 do 16.00 ure

Kraj: v prostorih GZS (dvorana C)

Gospodarska zbornica Slovenije in IIBA Slovenia Chapter vabita na brezplačno interaktivno predavanje – »Poslovni pristopi prihodnosti - Bodite korak pred vašo konkurenco«, ki bo 19. oktobra 2011, od 13.00 do 16.00 ure v prostorih GZS (dvorana C).

Zakaj pristopi tradicionalne prodaje danes ne delujejo več? Katere so prave potrebe kupcev, kakšne bodo v prihodnosti? Kako priti do rešitve, s katero bodo zadovoljni vsi vpleteni? Na čem graditi trajnejšo prednost pred konkurenco? Na kakšen način doseči usklajeno delovanje med različnimi poslovnimi področji in na vseh nivojih podjetja? Poslovni procesi niso dovolj učinkoviti in jih je težko spreminjati - kaj storiti? Kako zgraditi in vzdrževati visoko motivirano ekipo? Kaj vse moramo izboljšati in kako to interno »prodati« ter dovolj hitro spraviti v življenje?

Veliko vprašanj, pa še vi boste lahko dodali svoja. Cilj interaktivnega predavanja je podati odgovore in začrtati pot za doseganje konkurenčne prednosti skozi uvedbo izboljšav v prakso. Pogledali si boste, kako nam pri tem lahko pomaga razumevanje pravih potreb kupcev in pristopi k spodbujanju medsebojne povezanosti poslovnih funkcij.

Vsebina interaktivnega predavanja

Komu je srečanje namenjeno:

Interaktivno predavanje je namenjeno direktorjem podjetij, vodjem organizacijskih enot in drugim odgovornim za rezultate organizacije kot celote in različnih poslovnih področij (trženje, prodaja, razvoj, nabava, proizvodnja, kakovost, itd.).

Prijave: Prijavite se lahko tukaj.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj