VIP večer z dr. Ichakom Adizesom - skrivnosti življenjskega cikla podjetij

VIP večer z dr. Ichakom Adizesom - skrivnosti življenjskega cikla podjetij

04. 10. 2011

Datum: 13. oktober 2011, od 19.00 do 20.00 uri

Kraj: Kiberpipa, Kersnikova 6

V novo sezono Večerov za inovativne in podjetne vstopajo s posebnim gostom - predavateljem, avtorjem večih knjig, profesorjem, svetovalcem uprav uspešnih mednarodnih podjetij in enim izmed vodilnih mislecev s področja podjetniške rasti in vodenja sprememb dr. Ichakom Adizesom.

V četrtek, 13. oktobra 2011, bodo v Kiberpipi (Kersnikova 6), ob 19.00 uri s pomočjo markantnega gosta vsekakor odstrli kakšno izmed skrivnosti življenjskega cilja podjetij in dobili praktične napotke, na kaj je potrebno biti pozoren pri evoluciji vsakega podjetja. Za dr. Ichaka Adizesa namreč pravijo, da je eden izmed resnično velikih inovatorjev našega časa. Prereže zahtevne principe obstoječega načina upravljanja podjetja do bistva, kaj je potrebno, da se doseže efektivne spremembe v organizaciji. In ravno spremembe naj bi bile tiste, ki poživljajo podjetja in ponujajo priložnosti: "Ljudje se ponavadi bojijo sprememb, še posebej če so te velike in nepričakovane. V krizah se skrivajo priložnosti, vendar le če so organizacije na to pripravljene. Spremembe lahko poživljajo organizacije, a le če so na to pripravljene, medtem ko nepripravljene tvegajo propad. Spremembe pa ponujajo priložnosti za vzpon nad konkurenco, da močni prevladajo nad šibkimi in bolnimi," pravi dr. Adizes.

Z dr. Adizesom se bo pogovarjal dr. Klemen Španinger, direktor mladega podjetja DiaGenomi. Podjetje že žanje prve uspehe tako doma kot v tujini, s tovrstnim uspehom pa zagotovo prihaja tudi do sprememb v podjetju. Vsekakor bodo podjetnikove profesionalne in osebne izkušnje botrovale še k bolj zanimivemu pogovoru, k slednjemu pa lahko prispevate s svojimi vprašanji v drugem delu tudi vi.

Prijave: Vstop je prost. Prijava se lahko preko spletne strani: www.lui.si.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne



Nazaj