Brezplačni posvet - »Kakšno udeležbo zaposlenih pri dobičku spodbujati?«

Brezplačni posvet - »Kakšno udeležbo zaposlenih pri dobičku spodbujati?«

13. 09. 2011

Datum: 20. september 2011, od 9.00 do 15.00 ure

Kraj: v prostorih Gospodarske zbornice Dolenjske in Bele krajine, Novi trg 11, Novo mesto

Združenje delodajalcev Slovenije organizira v okviru projekta Pro EFP brezplačni posvet z naslovom: »Kakšno udeležbo zaposlenih pri dobičku spodbujati?«, ki bo potekal v torek, 20. septembra 2011, od 9.00 do 15.00 ure v prostorih Gospodarske zbornice Dolenjske in Bele krajine, Novi trg 11, Novo mesto.

S posvetom želijo opozoriti na koristi udeležbe zaposlenih pri dobičku in nadgraditi znanje delodajalcev o udeležbi in zaposlenih na dobičku, saj verjamejo, da se mnogi še ne zavedajo potenciala, ki ga takšne udeležbene sheme lahko imajo za uspešnost njihovega podjetja.

Predstavili bodo tudi izzive trenutne zakonske ureditve, hkrati pa bodo iskali rešitve in predloge za izboljšave veljavne zakonodaje.

Z namenom konstruktivne in koristne razprave za vse udeležene so v goste povabili strokovnjake iz slovenskih podjetij: Intereuropa d.d., Gorenje d.d. in LUMAR IG d.o.o ter specialista iz Avstrije, Maxa Stelzerja, iz Voestalpine Mitarbeiterbeteiligung Privatstiftung, ki bodo predstavili njihove izkušnje iz prakse in o sistemih udeležbe delavcev pri dobičku.

Program posveta

Prijave: Prijave sprejemajo na e-naslov: delodajalci@zds.si ali na faks: (01) 432 72 14. Prijavite se lahko tudi na spletnem naslovu: http://www.zds.si/si/izobrazevanje/.

Dodatne informacije: Frida Bertoncel, Tel: (01) 563 48 87, E-mail: frida.bertoncel@zds.si.

Udeleženci seminarja imajo zagotovljeno brezplačno parkiranje do zasedbe mest  na zunanjem parkirišču.

Posvet je organiziran v okviru projekta ‘Pro EFP’, ki ga podpira Evropska komisija.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne



Nazaj