JAPTI-jev dogodek v okviru 44. MOS-a: »Od povprečja do podjetniške odličnosti«

JAPTI-jev dogodek v okviru 44. MOS-a: »Od povprečja do podjetniške odličnosti«

06. 09. 2011

Datum: 12. september 2011, od 9.00 do 14.00 ure

Kraj: Mednarodni obrtni sejem Celje, Dečkova ulica 1 (Mala kongresna dvorana)

JAPTI bo na 44. MOS v Celju, v ponedeljek, 12. septembra 2011 med 9.00 in 14.00 uro v Mali kongresni dvorani organiziral celodnevni dogodek z naslovom - »Od povprečja do podjetniške odličnosti«. Osrednja gostja dogodka bo avstralska podjetnica Sue Hodges, predsednica podjetniške mreže »Interpretation Australia.«

Rdeča nit dogodka bo usmerjena v interpretacijo naravne in kulturne dediščine kot podjetniškega izziva na področju kreativne industrije, ki jo bo s svojim edinstvenim pristopom predstavila gostja iz Avstralije.

Sledili bosta predstavitev primerov dobre prakse slovenskih start-up podjetij, katerih predstavniki bodo opisali svoje izkušnje na področju kreativnih industrij in okrogla miza, ki bo kreativne industrije prikazala kot novo poslovno priložnost za slovenska start-up podjetja.

V nadaljevanju bo mag. Karmen Kern Pipan iz Urada RS za meroslovje predstavila model poslovne odličnosti kot usmerjevalca od povprečnosti do presežkov. Pester in zanimiv program bo zaključila predstavitev dobrih poslovnih praks slovenskega podjetniškega in inovativnega podpornega okolja v sodelovanju z mrežo vstopnih točk VEM in Združenjem tehnoloških parkov in inkubatorjev Slovenije.

Vzporedno bo na stojnici pred halo K potekala promocijska akcija JAPTI in RTV Slovenija na temo vseslovenskega natečaja za mlade z naslovom »Podjetniki, mi smo face!«, ki poteka v okviru televizijske oddaje Firma.tv.

Program dogodka

Vselimo se srečanja z vami in vašega prispevka k sooblikovanju in podpori novim podjetniškim izzivom.

Prijave: Vašo prisotnost na dogodku potrdite na e-naslov: suzana.zupanc@japti.si.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne



Nazaj