Brezplačni dogodek - »Kako premagati monopol na trgu?«, Velenje

Brezplačni dogodek - »Kako premagati monopol na trgu?«, Velenje

10. 03. 2020

Datum: 10. marec 2020, od 19. do 21. ure

Kraj: Podjetniški center Standard, Šaleška cesta 2a, Velenje

Podjetje eŠola danes večina pozna pod produktom eAsistent, ki je zaznamoval šolstvo v zadnjih 10 letih. Za tem zelo uspešnim startup podjetjem stojita Vladimir in Mihael. Leta 2009 sta na pobudo svoje prejšnje srednje šole začela z razvojem aplikacije za vodenje izostankov dijakov od pouka. Takrat si nista predstavljala, da bo ta mini projekt prerasel v življenjski projekt eAsistent, ki je informatiziral slovensko šolstvo.

Danes se redko kdo spomni, da pred začetkom eAsistenta obstajal sistem, ki so ga uporabljale skoraj vse osnovne šole in da je preboj novega orodja bil zelo težaven. eAsistent je z novimi pristopi zamajal monopol in v nekaj letih tekmeca skoraj v celoti izrinil iz trga, saj danes eAsistenta uporablja več kot 80 % vseh šol v Sloveniji.

Pot od začetka do danes ni bila vedno uspešna. Ekipa se je preizkušala na več področjih, se iz napak učila in vseskozi nadgrajevala tako strokovno, kot osebnostno. Danes zaposlujejo več kot 30 ljudi in novih projektov jim nikoli ne zmanjka.

Več o dogodku

Udeležba je brezplačna.

Dodatne informacije: Več informacij dobite na e-naslovu: info@sasainkubator.si.

Dogodek se izvaja v okviru operacije SIO 2020-2022.

Dogodek sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne



Nazaj