Slovensko-jordanska poslovna konferenca in srečanje z jordanskimi podjetji

Slovensko-jordanska poslovna konferenca in srečanje z jordanskimi podjetji

23. 08. 2011

Datum: 7. in 8. september 2011

Kraj: Ljubljana

JAPTI v sodelovanju z Expo Jordan, Jordan Investment Board (JIB), Jordan Chamber of Commerce (JOCC), Jordan European Business Association (JEBA) ter Generalnim konzulatom Hašemitske kraljevine Jordanije organizira slovensko–jordansko poslovno konferenco in individualne poslovne razgovore z jordanskimi podjetji, ki bodo predvidoma potekala v sredo, 7. septembra 2011, v Grand Hotelu Union.

Vabimo podjetja iz gospodarskih panog: obnovljivi viri energije, okoljevarstvena tehnologija, logistika in distribucija, zdravstva in turizma, ter prehrambene industrije in ribištva, da se dogodka udeležite.

Preliminarni seznam jordanskih podjetij

Okvirni program:

10:00 -10:40

Slovensko-jordanski poslovni forum

11:00 -15:00

Bilateralna srečanja slovenskih in jordanskih podjetij

V četrtek, 8. septembra so predvideni obiski v slovenskih podjetjih glede na predhodno izražen interes.

Hkrati bo v ponedeljek, 29. avgusta 2011, ob 13.00 uri, v veliki sejni sobi Generalnega sekretariata Vlade RS (Gregorčičeva 27, Ljubljana) organiziran predhodni pripravljalni seminar za vsa slovenska podjetja, ki so zainteresirana za pridobitev novih informacij za vstop na jordanski trg ali delovanje na tem trgu.

Seminar je med drugim namenjen pripravi tako na obisk jordanske delegacije v Sloveniji kot tudi na izhodno gospodarsko delegacijo v Jordanijo, ki bo predvidoma potekala konec septembra (predvidoma od 29. do 30. septembra 2011) in bo neke vrste nadaljevanje aktivnosti, ki jih bodo podjetja vzpostavila ob obisku jordanske gospodarske delegacije v Sloveniji, dne 7. in 8. septembra 2011. Na seminarju bodo gostje predstavili jordansko poslovno okolje ter poslovne in investicijske priložnosti za možnosti krepitve gospodarskega sodelovanja.

Vabimo vas, da se udeležite vseh omenjenih dogodkov. Kotizacije ni.

Prijave: Prosimo, da svoj interes za udeležbo na poslovni konferenci in individualnih razgovorih posredujete najkasneje do 2. septembra 2011 na elektronski naslov: tanja.drobnic@japti.si skupaj z izpolnjeno prijavnico in poslovnim profilom podjetja (»Company Profile«) v angleškem jeziku.

Prosimo, da nam svojo udeležbo na pripravljalnem seminarju potrdite tudi na zgornji e-naslov.

Dodatne informacije: Za vse dodatne informacije v zvezi z gospodarskima delegacijama in pripravljalnim seminarjem se lahko obrnete na ga. Tanjo Drobnič, JAPTI, Tel: (01) 5891 894.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne



Nazaj