Poslovno sodelovanje - 25. 2. 2020

Poslovno sodelovanje - 25. 2. 2020

25. 02. 2020

1 0
Koristnost članka
1 oseb je članek označilo kot koristen.

Celotna borza mednarodnega poslovnega sodelovanja je dostopna na spletnem naslovu: www.een.si/merlin/.

Podrobnejše informacije o ponudbah lahko dobite pri kontaktnih osebah navedenih spodaj.

BRUK20200211001

Južno-zahodno britansko podjetje je specializirano v oblikovanju inovativnih in nevsakdanjih rešitev, v izdelavi daril, ki so izdelana v namen dobrega počutja, ter domačih izdelkov. Razpolaga z bogatim naborom izkušenj v prodaji na drobno. Podjetje ima dobro utečene vezi z veleblagovnicami ter izkušnje z večkratnim pošiljanjem produktov po pošti. Razpolaga s spletno prodajalno za darila in trženje izdelkov. Iščejo se novi izdelki in artikli pri mednarodnih proizvajalcih z namenom sodelovanja na podlagi dogovorov o distribuciji ali v obliki komercialnega zastopništva.

Oddaja interesa

BRCZ20200207002

Češko podjetje ponuja storitve na področju zabavne industrije. Ponuja bodisi digitalne bodisi fizične rešitve v okviru oskrbovalne verige /dobavne ponudbe. Podjetje išče proizvajalca gibljivega valjčnega transporterja, ki bi pripomogel k dodatnemu izboljšanju učinkovitosti podjetja pri nakladanju in razkladanju z vozili. Ponuja se možnost poslovnega sodelovanja v obliki dogovora o proizvodnji.

Oddaja interesa

BRCZ20200207001

Češko podjetje, ki proizvaja otroško opremo in otroška oblačila išče nove poslovne partnerje. Podjetje išče priložnost za sodelovanje s proizvajalci fantovskih oblek, in v ta namen ponuja pogodbo v obliki tržnega zastopništva oz. možnost zastopanja na češkem trgu.

Oddaja interesa

BRPL20200203001

Poljsko podjetje, ki je aktivno na področju oskrbe živali, išče pločevinaste folije iz anodiziranega aluminija. Slednje bodo uporabljene pri izdelavi osebnih oznak za hišne ljubljenčke. Pričakuje se, da bodo imele pločevinaste folije naslednjo dimenzijo (v mm): 1000x500x1; ter sledeče barve: rdečo, plavo-modro (navy blue) in vijolično. Dobaviteljem se ponuja  priložnost za sodelovanje.

Oddaja interesa

BOCZ20200128001

Češko podjetje, ki proizvaja liofilizirano sadje, išče partnerje-zastopnike v tujini. Proizvodnja omenjenega podjetja se osredotoča na sadje, kot npr. goji, aronija, maline, ribez. Sadje je predelano s posebno metodo liofilizacije, ki vsebuje vitamine in prehranske osnove. Podjetje išče poslovne partnerje za sporazum o distribuciji ali komercialno zastopstvo.

Oddaja interesa

BOHR20191218001

Hrvaško MSP, ki ima pomembne izkušnje s področja obdelave kovin in proizvodnje kovinskih konstrukcij išče poslovnega partnerja za dogovor o proizvodnji v okviru laserskega rezanja, upogibanja, varjenja, barvanja in prašnega barvanja. MSP je specializirano v serijski in mali proizvodnji kovinskih konstrukcij v strojništvu, v proizvodnji železnic, gradnji cest, ladjedelništvu in gradbeništvu. Vse operacije se izvajajo skladno z ISO standardi 9001, 14001, 3834-2.

Oddaja interesa

BORO20200120001

Romunski podjetnik s pomembno 20-letno izkušnjo na področju poslovnega in strateškega svetovanja ter z naborom uspešno izvedenih projektov v korist mednarodnih podjetij ponuja svetovanje tujim strankam ter podporo pri oblikovanju strategije za uvedbo sprememb na področjih upravljanja in načrtovanja poslovnih strategij. Sodelovanje bo potekalo v obliki pogodbe z zunanjim izvajalcem (outsourcing agreement).

 

Oddaja interesa

BOPT20200130001

Portugalsko podjetje, ki je aktivno od leta 2006 in se je z leti specializiralo v zasnovi, izdelavi in vzdrževanju injekcijskih kalupov iz plastike, išče podjetja za brizganje plastike, ki bi sodelovala z zanesljivim dobaviteljem omenjenega orodja.

Oddaja interesa

BODE20200203001

Nemško podjetje razpolaga s strokovno ekspertizo za finančno izterjavo tujih dolgov. Lastne storitve ponuja takim podjetjem, ki potrebujejo zanesljivega poslovnega partnerja za zbiranje terjatev v državi dolžnika. Sodelovanje je možno na podlagi pogodbe o zunanjem izvajanju (outsourcing agreement).

Oddaja interesa

BOFR20200124001

Francosko industrijsko podjetje z dolgoletnimi izkušnjami sodi med vodilne proizvajalce varnostnih mrež po naročilu. Med glavne produkte sodijo varnostne in zaščitne mreže za zgradbe, pustolovske parke in športne mreže. Ponuja se priložnost za sodelovanje na podlagi dogovora o tržnem zastopništvu.

Oddaja interesa

BOMK20200204001

Makedonsko podjetje je aktivno na področju poslovnih informacijskih storitev, v sklopu katerih strankam ponuja podporo v procesu pametnega odločanja. Ponuja široko paleto  inštrumentov in storitev, vključno z dnevno posodobljeno podatkovno bazo podjetij iz številnih tujih držav, kreditnimi ocenami evropskih, ameriških, kanadskih in kitajskih podjetij, ter s posodobljenimi rešitvami v okviru poslovne inteligence. Podjetje išče MSP-je za sklenitev sodelovanja  na področju strateškega poslovnega svetovanja. S tem namenom ponuja možnost za dogovore v obliki tržnega zastopstva.

Oddaja interesa

BORU20200129001

Rusko podjetje, ki je specializirano v proizvodnji naravnih kozmetičnih produktov za nego telesa, las in zob, išče poslovne partnerje v državah članicah EU. Podjetje proizvaja unikatne 100% naravne izdelke iz sibirskih zelišč.

Oddaja interesa

BOAM20200207001

Armensko podjetje razpolaga s širokim naborom izkušenj na področju pridelave medu. Podjetje proizvaja naravni med, katerega trži v originalni embalaži, ki je že dobro prepoznavna na domačem trgu v Armeniji. Podjetje želi prodajo usmeriti oz. razširiti na mednarodne trge in s tem namenom išče tržne posrednike.

Oddaja interesa

BOUA20200206001

Ukrajinsko proizvodno podjetje, ki je aktivno na področju izdelave zrnatih kalcijevih dopolnil, išče partnerja, ki bi bil pripravljen vložiti naložbo v namen širitve obstoječih kapacitet, zniževanja operativnih stroškov, ter povečanja obsega proizvodnje in zagotavljanja dodane vrednosti. Podjetje se zanima za dogovor o skupnem vlaganju ali za sodelovanje v obliki finančnega sporazuma.

Oddaja interesa

BOPL20200131001

MSP z jugovzhodne Poljske je IT podjetje specializirano za razvoj programske opreme Java, ki je aktivno na treh glavnih področjih: na področju e-trgovine (SAP Hybris); na področju CMS vsebinskega upravljalnega sistema (Adobe Experience Manager); in na področju prilagojenih rešitev za pisarniški back-office. Od leta 2007 ponuja ustrezne programske rešitve podjetjem iz vsega sveta. Ponuja se dogovor o sodelovanju s podizvajalci oz. zunanjimi izvajalci.

Oddaja interesa

 

Gospodarska zbornica Slovenije

Enterprise Europe Network - Slovenija

Dimičeva 13, 1000 Ljubljana

Kontaktna oseba: Petra Arzenšek

Tel: 01 / 589 81 56

E-mail: petra.arzensek@gzs.si

Mariborska razvojna agencija

Enterprise Europe Network - Slovenija

Pobreška cesta 20, 2000 Maribor

Kontaktna oseba: Jolanda Damiš

Tel: 02 / 333 13 07

E-mail: een@mra.si in jolanda.damis@mra.si

Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije

Enterprise Europe Network - Slovenija

Celovška 71, p.p. 2350, SI-1000 Ljubljana

Kontaktna oseba: Edina Zejnić

Tel: 01 / 583 05 86

E-mail: edina.zejnic@ozs.si

Univerza na Primorskem

Enterprise Europe Network - Slovenija

Čevljarska 27, SI-6000 Koper

Kontaktna oseba: Sebastjan Rosa

Tel: 05 / 663 77 87

E-mail: sebastjan.rosa@upr.si

 

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj