Objavljen poziv za snovalca 2020

Objavljen poziv za snovalca 2020

18. 02. 2020

Vir in informacije: STA, 3. 2. 2020, www.sta.si

Slovenska turistična organizacija (STO) je 3. februarja 2020 objavila poziv za podelitev priznanja snovalec, ki je namenjeno spodbujanju promocije in uresničitvi novih idej v turizmu. Rok za prijavo je 28. februarja 2020.

Snovalec je eden izmed dveh pozivov STO, namenjenih spodbujanju ustvarjalnosti in inovativnosti v slovenskem turizmu. Snovalec spodbuja promocijo in uresničitev novih idej - invencij v turizmu, ki bodo z uresničitvijo v prihodnosti postale inovacije, zrele za kandidiranje na pozivu sejalec.

Namen priznanja snovalec je spodbujanje ustvarjalnosti, inventivnosti in inovativnosti na podjetniški ravni, ravni destinacij, združenj turističnih proizvodov oz. ponudnikov ali pri oblikovanju in trženju turističnih proizvodov z območja Slovenije na domačem in tujih trgih.

Letošnji poziv je odprt do 28. februarja. Strokovna komisija bo med prijavljenimi najboljše avtorje povabila na predstavitev idej v živo. Med predvidoma tri finaliste bo razdelila nagradni sklad 30.000 evrov bruto. Gre za nepovratna sredstva, ki jih bodo finalisti prejeli šele po popolni uresničitvi invencije oz. ene njenih ključnih razvojnih faz. Te morajo uresničiti do 1. decembra 2020.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj