Brezplačna delavnica za potencialne podjetnike - »Predstavitev Javnega sklada RS za razvoj kadrov in štipendije – odprti in pričakovani javni razpisi ter javna povabila. Podjetniške ideje in iskanje priložnosti na trgu«.

Brezplačna delavnica za potencialne podjetnike - »Predstavitev Javnega sklada RS za razvoj kadrov in štipendije – odprti in pričakovani javni razpisi ter javna povabila. Podjetniške ideje in iskanje priložnosti na trgu«.

02. 08. 2011

Datum: 4. avgust 2011, ob 13.00 uri

Kraj: Območno obrtno podjetniška zbornica, Gradnikove brigade 6, Nova Gorica

Regijska razvojna agencija Severne Primorske d.o.o. Nova Gorica skupaj z JAPTI organizira brezplačno delavnico za potencialne podjetnike na temo: »Predstavitev Javnega sklada RS za razvoj kadrov in štipendije – odprti in pričakovani javni razpisi ter javna povabila. Podjetniške ideje in iskanje priložnosti na trgu«. Delavnica bo potekala v četrtek, 4. avgusta 2011, ob 13.00 uri v Območno obrtno podjetniški zbornici, Gradnikove brigade 6, Nova Gorica.

Program delavnice:

- Predstavitev Javnega sklada RS za razvoj kadrov in štipendije – odprti in pričakovani javni razpisi ter javna povabila:

  • Kaj razumemo pod pojmom »razvoj kadrov«.
  • Kompetenčni centri za razvoj kadrov.
  • Sofinanciranje šolnin odraslim.
  • Sofinanciranje izobraževanj in usposabljanj.
  • Praktično usposabljanje z delom.
  • Sofinanciranje kadrovskih štipendij.
  • Vseživljenjska karierna orientacija.
  • Odprti in pričakovani javni razpisi in javna povabila.

- Podjetniške ideje in iskanje priložnosti na trgu: kako do podjetniške ideje, zgodovina nastanka podjetniških idej, v kateri panogi delovati, katero organizacijsko   obliko izbrati, vloga podjetij v povezavi s konkurenčnostjo, vloga podjetij v povezavi z razvojem kraja, internacionalizacija poslovanja, tržna naravnanost MMSP in ostalih podjetij, učinkovitost in uspešnost poslovanja podjetij, vodenje podjetij, ustvarjalnost, podjetniška kariera, primeri dobre prakse MMSP iz okolja.

- Vprašanja in odgovori.

Delavnica je namenjena: potencialnim podjetnikom. Vabljeni tudi podjetniki začetniki, podjetniki, ki želite izstopati in uspešneje poslovati, delodajalci in ostala zainteresirana javnost.

Udeležba na delavnici je brezplačna!

Prijave: Vaša predhodna vprašanja in potrditev prihoda na delavnico so dobrodošla po telefonu: 051 382 266, 051 313 883.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj