Vabilo tehnološkim podjetjem za sodelovanje pri obisku Silicijeve doline jeseni 2011

Vabilo tehnološkim podjetjem za sodelovanje pri obisku Silicijeve doline jeseni 2011

26. 07. 2011

Vir in informacije: http://www.podjetniski-portal.si/, 25.7.2011

Silicijeva dolina kot največji trg tehnološkega kapitala in stičišče vseh tehnoloških podjetij je v tem času v polnem razcvetu. Rojevajo se nove zvezde, mladi, podjetniki in kapital se koncentrira v dolini med San Franciscom in San Josejem. Z namenom predstavitve pred investitorji in strateškimi partnerji ali samo z željo po spoznanju, kaj se dogaja globalno in kakšni so trendi, se bo ekipa Brezmejnika v jesenskem času podala na že drugi obisk Silicijeve doline.

K sodelovanju na obisku poleg že vključenih članov generacij Brezmejnika vabi še druga tehnološka podjetja.

Za podjetja sta na voljo dva paketa:

  1. Obisk Silicijeve doline, kjer se bodo podjetja udeležila dogodkov, ki so v Silicijevi dolini in dogodkov, ki jih pripravlja Brezmejnik. Organiziran bo tudi obisk večjih podjetij.
  2. Podjetja z željo po aktivnih predstavitvah pred investitorji in strateškimi partnerji, ki se bodo v Sloveniji še en mesec pripravljala na predstavitve, v Silicijevi dolini pa bodo povezana s partnerji. Prav tako bodo imela možnost nastopa pred investitorji na dogodkih Brezmejnika.

Za obisk se lahko prijavite na spletni strani: http://www.brezmejnik.si/. Zaključek zbiranja prijav je 19. avgust 2011.

Dodatne informacije: Tomaž Frelih, Direktor Zavoda Hekovnik, Teslova ulica 30, 1000 Ljubljana, GSM: 041 444 845, E-pošta: tomaz@hekovnik.si.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj