Javni poziv za sporočanje informacij o nepremičninah za potrebe potencialnih tujih investitorjev

Javni poziv za sporočanje informacij o nepremičninah za potrebe potencialnih tujih investitorjev

08. 07. 2011

Objavljeno: www.japti.si/index.php?t=Razpisi&id=137&l=sl

Predmet javnega poziva: Predmet javnega poziva je nabor informacij o nepremičninah za potrebe potencialnih tujih investitorjev, kateri iščejo ustrezne nepremičnine v Republiki Sloveniji preko JAPTI ter nabor informacij o kontaktnih osebah na nepremičninskih agencijah za bodoče sodelovanje.

Na JAPTI se obračajo številni potencialni tuji investitorji, kateri za potrebe svoje morebitne dejavnosti v Republiki Sloveniji iščejo primerno lokacijo. Primeri so različni, večinoma pa potencialni tuji investitorji iščejo zazidljiva, komunalno opremljena zemljišča in / ali zgrajene objekte, oboje za proizvodno, storitveno ali razvojno in raziskovalno dejavnost, različnih velikosti, za nakup ali najem na območju Republike Slovenije. Agencija JAPTI deluje kot informacijska točka za potencialne tuje investitorje ter stičišče s slovenskim poslovnim okoljem. Naše storitve so brezplačne.

Namen javnega poziva: Z javnim pozivom želimo na JAPTI zbrati informacije o nepremičninah katere bomo, če bodo ustrezale zahtevam, v imenu in s kontakti nepremičninske agencije posredovali potencialnim tujim investitorjem. Poleg tega želimo pridobiti informacije o kontaktni osebi na nepremičninski agenciji, kateri bomo posredovali bodoča povpraševanja in bo primarni kontakt za komunikacijo.

Agencija JAPTI deluje nepristransko, zato bodo vsa bodoča povpraševanja posredovana vsem nepremičninskim agencijam, ki bodo posredovala informacije o kontaktni osebi.

Zato pozivamo nepremičninske agencije, da nam posredujejo na priloženem obrazcu:

  • informacije o nepremičninah in
  • informacije kontaktne osebe.

Razpisnik: Javna agencija Republike Slovenije za podjetništvo in tuje investicije (JAPTI)

Rok: Rok za oddajo informacij je 1.8.2011

Dodatne informacije: Vse dodatne informacije so na voljo preko elektronskega naslova: fdi@japti.si.

Več: www.japti.si/index.php?t=Razpisi&id=137&l=sl

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj