Javno povabilo za nabor in izbor tržno zanimivih investicijskih projektov za skupno sejemsko predstavitev na mednarodnem investicijsko-nepremičninskem sejmu EXPO REAL 2011 v Münchnu (4.-6. oktober 2011)

Javno povabilo za nabor in izbor tržno zanimivih investicijskih projektov za skupno sejemsko predstavitev na mednarodnem investicijsko-nepremičninskem sejmu EXPO REAL 2011 v Münchnu (4.-6. oktober 2011)

08. 07. 2011

Objavljeno: www.japti.si/index.php?t=Razpisi&id=138&l=sl

Predmet javnega povabila: Predmet javnega povabila je nabor in izbor tržno zanimivih investicijskih projektov, predstavljenih s strani razvojno-industrijskih podjetij (»industrial developer«), regionalnih razvojnih agencij, inženiring, planerskih in projektantskih podjetij, družb za vodenje in izvedbo projektov ter nepremičninskih agencij, ki se bodo skupaj predstavili na razstavnem prostoru JAPTI na sejmu EXPO REAL 2011 v Münchnu.

Zakaj EXPO REAL?

  • največji in najbolj odmeven investicijsko-nepremičninski sejem
  • štirinajst-letna tradicija
  • 64.000 m2 sejemskega prostora
  • približno 1.650 razstavljavcev, blizu 37.000 udeležencev in 1.100 novinarjev iz 71 držav

JAPTI izbranim prijaviteljem zagotavlja pripravo in izvedbo skupnega nastopa ter podporo pri predstavitvi na sejmu EXPO REAL 2011 s ciljem doseči uspešno promocijo in trženje investicijskih projektov. JAPTI bo za izbrane prijavitelje zakupil razstavni prostor in ga opremil ter kril stroške vsaj ene vstopnice na izbranega prijavitelja. Nosilci izbranih projektov bodo krili stroške izdelave promocijskega gradiva (promocijske brošure in predstavitve projekta) ter stroške lastnega prevoza in nočitev.

Strokovna komisija bo iz nabora prijavljenih projektov na podlagi kriterijev za izbor izbrala 8 tržno najbolj zanimivih projektov za sejem. Nosilcem projektov bo JAPTI zagotovil možnost skupnega nastopa v okviru mednarodnega investicijsko-nepremičninskega sejma EXPO REAL 2011.

Razpisnik: Javna agencija Republike Slovenije za podjetništvo in tuje investicije (JAPTI)

Rok: Rok za oddajo prijav je do 25. avgust 2011, do 9.00 ure.

Dodatne informacije: Več informacij najdete v javnem povabilu. Morebitna dodatna vprašanja v zvezi z javnim povabilom lahko pošljete do petka, 19. avgusta 2011, do 12. ure po elektronski pošti na naslov: anja.erjavec@japti.si.

Več: www.japti.si/index.php?t=Razpisi&id=138&l=sl

Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne



Nazaj