Mednarodno kooperacijsko srečanje ECO4B in konferenca o obnovljivih virih energije v Izraelu

Mednarodno kooperacijsko srečanje ECO4B in konferenca o obnovljivih virih energije v Izraelu

05. 02. 2010

Datum:

  • Kooperacijsko srečanje: 16. in 17. februar 2010
  • Konferenca: 16. - 18. februar 2010

Kraj: Eilat, Izrael

Mariborska razvojna agencija / Enterprise Europe Network v sodelovanju s partnerji organizira Mednarodno kooperacijsko srečanje ECO4B v okviru Eilat Eilot Mednarodne konference o obnovljivih virih energije 2010, ki je namenjeno podjetjem, institucijam, dejavnih na področju obnovljivih virov energije, energetske učinkovitosti in trajnostnega razvoja.

Udeležencem Mednarodnega kooperacijskega srečanja ECO4B je zagotovljen prost vstop na 3-dnevno konferenco in asistenca na kooperacijskem srečanje s strani predstavnika Mariborske razvojne agencije.

Z udeležbo na mednarodnem kooperacijskem srečanju se Vam ponuja odlična priložnost spoznati nove potencialne partnerje in zagon novega poslovnega sodelovanja na mednarodnem nivoju (Evropa, Amerika, Afrika, Izrael, itd.).

Udeležite se lahko seminarjev na katerih bodo prisotni lokalni in mednarodni poznavalci tematike obnovljivih virov energije, spoznate lahko napredne tehnologije, nedavne znanstvene in inovativne rezultate ter prihodnje rešitve na področju energije in okolja ter veliko več.

V okviru Mednarodne konference Eilat Eilot se Vam ponuja priložnost, da v primeru zainteresiranosti v okviru 2. poziva za predloge skupnih raziskovalno-razvojnih projektov med Slovenskimi in Izraelskimi organizacijami v okviru EU programa EUREKA (povezava do poziva), nudimo pomoč in asistenco, vsem potencialnim prijaviteljem, pri iskanju potencialnih Izraelskih partnerjev.

Uradna spletna stran: www.eilatenergy.com.

Kotizacije ni!

Prijave: Prijavnico najdete na spletnem naslovu: http://een.mra.si/upload/prijavnica_1.doc. Rok za prijavo je 28. januar 2010.

Dodatne informacije: Mariborska razvojna agencija, Enterprise Europe Network, Pobreška cesta 20, 2000 Maribor, Kontaktna oseba: Peter Ekart, Tel: (02) 333 13 02, E-mail: peter.ekart@mra.si, Spletna stran: http://een.mra.si, www.mra.si.

Elektronski dokumenti:

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj