Zimsko mreženje na GZS

Zimsko mreženje na GZS

05. 02. 2010

Datum: 28. januar 2010, ob 10.00 uri

Kraj: v prostorih Gospodarske zbornice Slovenije, Ljubljana

Gospodarska zbornica Slovenije nadaljuje s serijo mreženj oziroma povezovanj med gospodarstveniki. Tokratna izvedba z naslovom »Zimsko mreženje« se bo odvijala v četrtek, 28. januarja 2010, od 10.00 ure dalje v prostorih Gospodarske zbornice Slovenije v Ljubljani.

Na spletnem naslovu: www.gzs.si/pripone/25970/48019d25970.pdf je objavljen seznam in opis dejavnosti trinajstih tokratnih sodelujočih podjetij in organizacij s področij internacionalizacije, financ, logistike ter verificiranja in certificiranja, ki bodo na razpolago za individualne poslovne razgovore na tokratni izvedbi mreženja.

S tovrstnimi neformalnimi dogodki želi Gospodarska zbornica Slovenije na eni strani povezati vse tiste, ki imajo določena specifična specializirana znanja in na drugi strani tiste, ki ta znanja potrebujete pri svojih poslih.

Prijave: Izpolnjeno prijavnico je potrebno vrniti po elektronski pošti ali po faksu najkasneje do torka, 26. januarja 2010.

Na osnovi vaših označenih interesov bomo pripravili vnaprej pripravljen časovni urnik vaših individualnih poslovnih razgovorov ter vas o točnih terminih obvestili dan pred dogodkom.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj