Ljubljanski obrtno-podjetniški sejem - LOS

Ljubljanski obrtno-podjetniški sejem - LOS

31. 05. 2011

Datum: 2. - 5. junij 2011

Kraj: Ljubljana, Gospodarsko razstavišče

Nov sejemski dogodek, ki ga skupaj pripravljata OZS in Gospodarsko razstavišče, bo namenjen predstavitvi obrti in podjetništva, novih tehnologij in inovacij ter institucij, ki podpirajo razvoj podjetništva v Sloveniji. Na LOS bo obrtnikom in podjetjem omogočena predstavitev in prodaja njihovih izdelkov in storitev, pa tudi vzpostavitev novih poslovnih kontaktov.

Jedro razstavno-prodajnega sklopa LOS bo tvorila poslovna avenija, kjer se bo predstavila OZS s svojimi strokovnimi sekcijami in območno obrtno-podjetniškimi zbornicami, ki bodo predstavile svoje naloge, aktivnosti ter izdelke oz. storitve članov ter institucije, ki podpirajo razvoj podjetništva v Sloveniji.

OZS bo v času LOS organizirala različna svetovanja, izobraževanja in strokovna srečanja, na katerih bodo obravnavane aktualne teme. Na ta način bo zbornica razstavljavcem in obiskovalcem ponudila konkretne in praktične rešitve problemov, s katerimi se soočajo pri vsakodnevnem poslovanju. Tako sejemski del, katerega namen je predvsem promocija in prodaja izdelkov in storitev, kot aktualni obsejemski dogodki, bodo zagotovo odlična priložnost, da si obrtniki in podjetniki, pa tudi ostali obiskovalci sejma, utrejo pot do novih poslovnih uspehov.

OZS vabi v sklopu prireditve tudi na Tehnološki dan za inovativne podjetnike na temo inovacij, razvojnega delovanja podjetij ter načinov komercializacije inovacij, ki bo tudi praktično opredeljena s strani tehnološkega podjetja z dobro inovacijsko in tržno prakso. Vabljeni v petek, 3. junija 2011, v Veliki sejni dvorani, Galerija Gospodarskega razstavišča v Ljubljani.

Elektronski dokumenti:

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj