Regijska predstavitev javnega razpisa za nepovratna sredstva za sofinanciranje začetnih investicij in ustvarjanje novih delovnih mest na obmejnih problemskih območjih

Regijska predstavitev javnega razpisa za nepovratna sredstva za sofinanciranje začetnih investicij in ustvarjanje novih delovnih mest na obmejnih problemskih območjih

31. 05. 2011

Datum: 2. junij 2011, ob 10.00 uri

Kraj: sejna dvorana Obrtno-podjetniške zbornice Ajdovščina, Vipavska cesta 4, Ajdovščina

Regijska predstavitev javnega razpisa za nepovratna sredstva za sofinanciranje začetnih investicij in ustvarjanje novih delovnih mest na obmejnih problemskih območjih bo potekala v četrtek, 2. junija 2011, ob 10.00 uri, v sejni dvorani Obrtno-podjetniške zbornice Ajdovščina, Vipavska cesta 4 v Ajdovščini.

Slovenski regionalno razvojni sklad je v Uradnem listu RS in na spletni strani: http://www.regionalni-sklad.si/ objavil Javni razpis za sofinanciranje začetnih investicij in ustvarjanja novih delovnih mest na obmejnih problemskih območjih v letu 2011 in 2012. Rok za prijavo na javni razpis je 30.6.2011.

Na regijski predstavitvi bo podrobneje predstavljena vsebina javnega razpisa, kratka predstavitev predvidenih drugih ukrepov spodbujanja podjetništva v obmejnih problemskih območjih in možnost postavljanja vprašanj v povezavi z javnim razpisom, na katera bo odgovarjal predstavnik Sklada.

Prijave: Prosijo vas, da se na predstavitev predhodno prijavite na e-naslov: ra.rod@siol.net ali na telefonsko številko: (05) 36 53 602 (Silvana Peljhan) ter vnaprej posredujte morebitna vprašanja, ki jih imate v zvezi z javnim razpisom in sicer najkasneje do 31.5.2011, do 16.00 ure, da bodo odgovore na vaša vprašanja lahko predstavili že na predstavitvi.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne



Nazaj