Srečanje slovenskih in bolgarskih gospodarstvenikov s predsednikoma držav

Srečanje slovenskih in bolgarskih gospodarstvenikov s predsednikoma držav

24. 05. 2011

Datum: 7. junij 2011, ob 9.00 uri

Kraj: dvorana »Grandis«, kongresni center Brdu pri Kranju

Srečanje slovenskih in bolgarskih gospodarstvenikov s predsednikoma dr. Danilom Türkom in g. Georgijem Parvanovim

Na uradnem obisku v Sloveniji se bo mudil predsednik Republike Bolgarije gospod Georgi Parvanov v spremstvu delegacije bolgarskih gospodarstvenikov.

V času obiska Ministrstvo za zunanje zadeve RS, JAPTI in GZS organiziramo poslovno konferenco in bilateralna srečanja slovenskih in bolgarskih gospodarstvenikov.

Vabimo vas, da se dogodka udeležite in izkoristite priložnost za srečanje z bolgarskimi partnerji, izmenjavo informacij in navezavo novih stikov.

Poslovna konferenca in bilateralni razgovori podjetnikov bodo v torek, 7. junija 2011, ob 9.00 uri v dvorani »Grandis«, kongresni center Brdu pri Kranju.

Okvirni program

Prijave: Zainteresirana podjetja prosimo, da nam posredujete izpolnjeno elektronsko prijavnico z navedbo želenih sestankov z bolgarskimi partnerji. Vaše prijave sprejemamo do 5. junija 2011.

Kotizacije ni.

Začasni seznam bolgarske gospodarske delegacije je objavljen tukaj. Seznam bomo dopolnjevali skladno s prihajajočimi prijavami iz Bolgarije. Predlagamo, da preverjate nove vnose.

Dodatne informacije: Gospodarska zbornica Slovenije (GZS), Kontaktna oseba: Matej Rogelj, Tel: (01) 5898 164, E-pošta: matej.rogelj@gzs.si.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj