VIP večer - slovenski start-up leta 2011

VIP večer - slovenski start-up leta 2011

10. 05. 2011

Datum: 12. maj 2011, ob 19.00 uri

Kraj: Kiberpipa, Kersnikova 6, Ljubljana

Ljubljanski univerzitetni inkubator in Kiberpipa vas vabita na majski Večer za inovativne in podjetne, ki bo potekal v znamenju najboljšega slovenskega start-up podjetja. V četrtek, 12. maja 2011, ob 19.00 uri se bosta v Kiberpipi (Kersnikova 6) pridružila člana ekipe zmagovitega podjetja DiaGenomi d.o.o. Klemen Španinger in Rok Košir.

DiaGenomi je edino podjetje v slovenskem prostoru, ki ponuja diagnostična testiranja za rak dojke in debelega črevesa, ki temeljijo na zapisu DNK. Nudi širok izbor različnih inovativnih testiranj, ki predstavljajo korak bliže k osebnemu svetovanju tako na področju zdravljenja bolezni kot tudi preventive. Perspektivnost podjetja in njegove ekipe so prepoznali na več tekmovanjih, saj je podjetje zmagalo tudi na tekmovanju za najboljši poslovni načrt, prav tako pa se je uvrstilo med finaliste Podjetne Primorske in Rektorjeve nagrade za naj inovacijo UL. Že kmalu po ustanovitvi je v podjetje vstopil zunanji investitor in strateški partner, ki pomaga pri širjenju prodajne mreže in razvoju. V podjetju se namreč zavedajo, da je za uspeh pomembno več kot zgolj ideja.

O tem, kaj je pomembnejše od ideje za dosego uspeha, s čim so prepričali komisijo tekmovanja za najboljše start-up podjetje, o ciljih podjetja in še več bo govora na majskem VIP večeru.

Prijave: Vstop na dogodek je prost, nanj pa se prijavite preko spletne strani LUI s klikom na gumb "Prijavi".

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj