JAPTI vabi k prijavi inovacij za 6. Slovenski forum inovacij

JAPTI vabi k prijavi inovacij za 6. Slovenski forum inovacij

03. 05. 2011

Vir in informacije: Javna agencija RS za podjetništvo in tuje investicije (JAPTI), 21.4.2011, http://www.japti.si/

V Ljubljani se bo 22. in 23. novembra 2011 odvijal 6. Slovenski forum inovacij. JAPTI je na spletni strani: http://www.foruminovacij.si/ objavil vabilo za vse avtorje izumov, invencij in inovacij, ki želijo sodelovati na tej osrednji slovenski prireditvi.

Namen Slovenskega foruma inovacij je predstaviti najboljše in najbolj perspektivne inovativne proizvode, storitve in poslovne modele.

Prijave, ki jih bo ocenjevala nacionalna strokovna komisija, bodo razvrščene v več kategorij: inovativni proizvod, inovativna storitev in inovativni poslovni modeli.

Najpomembnejši ocenjevalni kriteriji bodo izvirnost ideje, stopnja novosti, potencialni pomen oziroma vpliv, ki ga lahko pričakujemo od posamezne inovacije, možnost komercializacije, praktična in uporabna izvedljivost, povezovanje s t.i. ustvarjalnimi industrijami, stopnja izvedbe in dodelanosti ter ekonomski učinki.

V okviru 6. Slovenskega foruma inovacij bo predstavljenih 45 najbolje ocenjenih inovacij.

Sedem bo nagrajenih glede na kategorije, Japti pa bo letos prvič podelil tudi posebna priznanja za odličnost ustvarjalnih industrij med vsemi prijavljenimi inovacijami.

Rok: Rok za oddajo prijave je 12. september 2011.

Dodatne informacije: Več informacij najdete tukaj.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne



Nazaj