Sejem KAPITAL 2011

Sejem KAPITAL 2011

12. 04. 2011

Sejem za kreiranje financ

Datum: 20. in 21. april 2011

Kraj: Gospodarsko razstavišče Ljubljana

Letošnji že 17. slovenski finančni sejem KAPITAL 2011 prinaša tudi nekatere novosti:

PROGRAM “FINANČNEGA FORUMA ZA PODJETNIKE”

  • Četrtek, 21. april 2011, od 10.00 do 16.00 ure: Predstavitev FINANČNIH VZPODBUD ZA PODJETJA s strani Slovenskega podjetniškega sklada, JAPTI-ja, Eko sklada, SID Banke. Možnosti za pridobitev garancij in subvencij obrestne mere za najem posojil; Nepovratna vavčerska sredstva za podjetja; Možnosti za pridobivanje sredstev iz STRUKTURNIH SKLADOV; Kako preveriti BONITETO in kako IZTERJATI TERJATVE; Predstavitev glavnih NOVOSTI NA PODROČJU DAVČNE ZAKONODAJE, Kako ZASLUŽITI S FOTOVOLTAIKO...
  • Naložbene priložnosti na finančnih trgih bodo predstavili domači in tuji finančni ‘guruji’. Premierno bomo na Finančnem sejmu Kapital predstavili tudi nekaj novih finančnih produktov, ki so še posebej namenjeni dolgoročnemu varčevanju.
  • Okrogle mize: Prihodnost slovenskega finančnega trga; Nepremičnine in gradbeništvo – rešiti ali potopiti; Poskrbite za varno prihodnost s pravo naložbo – nasveti slovenskih borznih gurujev; Razcvet ali potop balkanskih skladov.
  • Na otvoritvi bomo znova razglasili Naj finančnike in Naj direktorje. Pričakujemo tudi eminentne goste iz tujine, med drugim predsednika evropskega združenja malih delničarjev.

Program finančnega sejma

Razstavljalci

Več o tem nadete na spletnem naslovu: www.revijakapital.com/kapital/

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj