Čezmejni poslovni dogodek - »GO AUSTRIA! - Priložnosti za podjetja iz Slovenije v Avstriji«

Čezmejni poslovni dogodek - »GO AUSTRIA! - Priložnosti za podjetja iz Slovenije v Avstriji«

05. 04. 2011

Datum: 12. april 2011, ob 17.00 uri

Kraj: Tischlerjeva dvorana Mohorjeve družbe, Celovec/Klagenfurt, 10.-Oktober-Straße 25, 1. nadstropje

Slovenska gospodarska zveza v Celovcu (SGZ) v sodelovanju z Uradom za Slovence v zamejstvu in po svetu (USZS) ter Javno agencijo Republike Slovenije za podjetništvo in tuje investicije (JAPTI) in Ministrstvom Republike Slovenije za gospodarstvo (MG) vljudno vabi na čezmejni poslovni dogodek »GO AUSTRIA! - Priložnosti za podjetja iz Slovenije v Avstriji«, ki bo potekal v torek, 12. aprila 2011, ob 17.00 uri, v Tischlerjevi dvorani Mohorjeve družbe, Celovec/Klagenfurt, 10.-Oktober-Straße 25, 1. nadstropje.

Za podjetja iz Slovenije se s 1. majem 2011, ko bodo ukinjene omejitve pri prostem pretoku storitev in delovnih dovoljenjih, odpirajo neomejene priložnosti za poslovanje in investiranje na avstrijskem trgu.

V prvem delu poslovnega dogodka bodo slovenske institucije predstavile pomoč, ki jo nudijo svojim podjetjem pri prodoru na avstrijski trg, v drugem delu vas bodo avstrijske gospodarske institucije seznanile o priložnostih, prednostih, potencialih in spodbudah, ki jih nudi Avstrija.

Program

Po zaključku prispevkov ste vabljeni na prigrizek, kjer boste imeli priložnost za navezovanje dragocenih stikov. Na posebni info-točki boste prejeli tudi informacije o strokovnjakih – pravnih, poslovnih in davčnih svetovalcih, ki vam lahko nudijo storitve v slovenskem jeziku.

Prireditev bo potekala v slovenskem in nemškem jeziku in se bo simultano prevajala.

Udeležba je brezplačna.

Prijave: Vaš interes potrdite z izpolnjeno prijavnico. Prijavnice bomo sprejemali do petka, 8. aprila 2011 oz. do zasedenosti mest po elektronski pošti: office@sgz.at ali po faksu: 0043 463 508 8024.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne



Nazaj