Brezplačni dogodek - »Komunikacija, psihofizično zdravje in načini obvladovanja stresa«, Ravne na Koroškem

Brezplačni dogodek - »Komunikacija, psihofizično zdravje in načini obvladovanja stresa«, Ravne na Koroškem

15. 10. 2019

Datum: 21. oktober 2019, od 10. do 14. ure

Kraj: v prostorih Koroške osrednje knjižnice dr. Franca Sušnika (Kuharjeva dvorana), Na gradu 1, Ravne na Koroškem

Praktično nemogoče je danes najti človeka, ki ne bi bil pod stresom. Način življenja, vsakodnevno hitenje in pomanjkanje časa pripelje do preobremenitve ljudi. S tem namenom za vas pripravljamo delavnico, kjer boste pridobili nasvete in tehnike za premagovanje le-tega.

Z delavnico boste pridobili praktične nasvete, kako se sprijazniti in kontrolirati stresne situacije v življenju. Osvojili boste tehnike komunikacije, se naučili obvladovati komunikacijske šume v praksi, naredili pa boste tudi kotičke pozitivnega razmišljanja v možganih.

Delavnico bo vodila dr. Sanela Banović, ki je diplomirala na Medicinski fakulteti v Sarajevu (Univerza v Sarajevu), od leta 2011 je zaposlena v Univerzitetnem kliničnem centru Ljubljana na Kliničnem oddelku za gastroenterologijo.

Svoje delo združuje z izobraževanji na področjih psihologije in psihoterapije ter tradicionalne kitajske medicine Licencirana trenerka uspešnosti po Jacku Canfieldu, mednarodna trenerka Persolog® osebnostni profil - DISK®, komunikacijska trenerka in svetovalka, mediatorka, licencirani DreamBuilder coach.

Program dogodka:

Delavnica bo razdeljena na tri dele:

  1. RAVNOVESJE MED IZZIVI DRUŽBE IN PERSONALNIM STRESOM
  2. POMEMBNOST PSIHOFIZIČNEGA ZDRAVJA IN PRIPADNOST KOLEKTIVU
  3. TEMPERAMENT, KARAKTER, OSEBNOST IN PRIHODNOST KOLEKTIVA

Več 

Delavnica je brezplačna.

Prijave: Obvezna je spletna prijava. Zaradi omejenega števila mest se lahko prijavi le ena oseba iz posameznega podjetja. Prosijo vas, da jim pravočasno, najkasneje 1 dan pred delavnico do 12. ure, sporočite odjavo na e-naslov: kompetentna.slovenija@sklad-kadri.si, v kolikor se delavnice ne boste udeležili, saj s tem omogočite udeležbo komu drugemu. Ker se je pri preteklih delavnicah prevečkrat zgodilo, da se kljub prijavi nekateri posamezniki delavnice niso udeležili in svoje odsotnosti niso sporočili, so sprejeli odločitev, da se tisti, ki ni opravičil svoje odsotnosti, ne bo mogel udeležiti treh njihovih delavnic.

Dodatne informacije: Območna obrtno-podjetniška zbornica Ravne, Kontaktna oseba: Judita Škoflek, e-pošta: judita.skoflek@ozs.si, Tel: (02) 82 17 320.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne



Nazaj