Slovensko-armenska poslovna konferenca

Slovensko-armenska poslovna konferenca

15. 03. 2011

Datum: 6. april 2011, v dopoldanskem času

Kraj: Kongresni center Brdo, Dvorana Grandis (Brdo pri Kranju, Predoslje 39)

Na povabilo predsednika Republike Slovenije dr. Danila Türka se bo na uradnem obisku v Sloveniji mudil predsednik Republike Armenije Serž Sargsjan v spremstvu delegacije armenskih gospodarstvenikov.

V času obiska organiziramo Javna agencija Republike Slovenije za podjetništvo in tuje investicije (JAPTI), Ministrstvo za gospodarstvo, Ministrstvo za zunanje zadeve in Gospodarska zbornica Slovenije poslovno konferenco ter bilateralna srečanja slovenskih in armenskih gospodarstvenikov. Udeležence konference bosta nagovorila tudi predsednika držav.

Čeprav je armenski trg relativno neznan, ponuja kar nekaj zanimivih poslovnih priložnosti. Kot najbolj zanimiva področja na trgu Armenije se kažejo informacijska tehnologija (IKT) ter prenos tehnologij in znanja (management, kmetijstvo, turizem), ekologija in alternativni viri energije (čiščenje vod, male hidroelektrarne, sončna, vetrna energija, predelava odpadkov), medicinska oprema, kmetijska mehanizacija (tudi oprema za gozdarstvo) ter ostala.

Več informacij o predstavitvi trga Armenije in trgovinski menjavi med Slovenijo in Armenijo.

Poslovna konferenca in bilateralni razgovori udeležencev bodo v sredo, 6. aprila 2011 v dopoldanskem času, v Kongresnem centru Brdo, Dvorana Grandis (Brdo pri Kranju, Predoslje 39).

Termin začetka poslovne konference in program bosta objavljena naknadno.
Vabimo vas, da se poslovnega dogodka udeležite in o njem obvestite tudi vaše armenske partnerje. Kotizacije ni.

Prijave: Prosimo, da svoj interes za udeležbo na poslovni konferenci posredujete najkasneje do petka, 1. aprila 2011 na elektronski naslov: mojca.inkret@japti.si z izpolnjeno prijavnico in poslovnim profilom podjetja (»Company Profile«) v angleškem jeziku.

Dodatne informacije: Za dodatne informacije se lahko obrnete na Mojco Inkret, Tel: (01) 5309 823, E-mail: mojca.inkret@japti.si.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj