4. mednarodni poslovni B2B forum - »Rusija - Evropa: sodelovanje brez meja«

4. mednarodni poslovni B2B forum - »Rusija - Evropa: sodelovanje brez meja«

08. 03. 2011

Javni poziv podjetjem za udeležbo na 4. mednarodnem poslovnem B2B forumu »Rusija - Evropa: sodelovanje brez meja«, ki bo 18. aprila 2011 v Moskvi v prostorih moskovske vlade

Datum: 18. april 2011

Kraj: Moskva, Rusija

Vabimo podjetja iz tradicionalnih gospodarskih panog (kovinsko-predelovalna, lesno-pohištvena, stroji - strojna oprema in inženiring, elektronika, električni inženiring, prehrambena industrija) in iz gospodarskih panog novih tehnologij (energetska varčnost in učinkovitost, biotehnologija, bio-goriva, bio-energija, računalniška tehnologija, IKT in mediji, nano-tehnologija, novi materiali), da izrazite svoj interes za udeležbo na 4. mednarodnem poslovnem B2B forumu »Rusija - Evropa: sodelovanje brez meja«, ki bo 18. aprila 2011 v Moskvi.

Forum bo imel naslednje pojavne oblike: B2B, okrogle mize, predstavitev investicijskih projektov, tekmovanje za najboljši investicijski projekt, individualna bilateralna srečanja.

Udeležba na forumu je za podjetja brezplačna. Udeleženci foruma si bodo sami plačali pot do Moskve in bivanje v enem od moskovskih hotelov ter prijavo 350 € (brez DDV) za tekmovanje za najboljši investicijski projekt, v kolikor se bo posamezno podjetje odločilo za to možnost, ki jo omogoča Forum. JAPTI bo rezerviral hotelske sobe za zainteresirana slovenska podjetja preko veleposlaništva Republike Slovenije v Moskvi in plačal skupno predstavitveno stojnico na Forumu, ki bo informacijska točka v podporo slovenskemu gospodarstvu v času Foruma. JAPTI želi omogočiti slovenskim podjetjem organiziran nastop v okviru gospodarske delegacije ob sočasni možnosti promocije malih in srednje-velikih investicijskih projektov podjetij. V času Foruma bo možen obisk tudi 5-ih sejmov, ki bodo potekali v času od 18. do 22. aprila 2011 v Moskvi.

Prijave: Izpolnjeno prijavnico in obrazec »Company Profile« pošljite na elektronski naslov: tanja.drobnic@japti.si najkasneje do 18. marca 2011.

Dodatne informacije: Dodatne informacije dobite tudi po telefonu: (01) 589 18 94 in na spletnem naslovu: www.ru-eu-cooperation-without-frontiers.com/en/.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj