Poslovno sodelovanje - borza podjetij

Poslovno sodelovanje - borza podjetij

08. 03. 2011

 

Podrobnejše informacije o navedenih ponudbah lahko dobite pri kontaktnih osebah navedenih spodaj.

 

EEN-mar-01

Turško podjetje specializirano za proizvodnjo uteži namenjene za uravnoteženje pnevmatik.

EEN-mar-02

Poljsko podjetje specializirano v trgovini na debelo in drobno z gospodinjskimi kemikaliji in higienskimi izdelki išče trgovske posrednike (distributerje) v državah EU.

EEN-mar-03

Katalonsko (špansko) podjetje specializirano za prodajo avtomobilov in pnevmatik za motorna kolesa, s široko paleto izbire med približno 100 različnimi znamkami in 15.000 izdelki. Podjetje išče zanesljivega poslovnega partnerja, ki je dejaven na področju avto delov in pnevmatik in je zainteresiran za dolgoročno poslovno sodelovanje. Podjetje je tudi zainteresirano za nakup novih pnevmatik od prodajalcev na debelo.

EEN-mar-04

Majhno poljsko podjetje, ki je proizvajalec in distributer za vse vrste dvigal (gradbenih, transportnih,..) išče partnerje za mednarodno poslovno sodelovanje.  Podjetje je zainteresirano za sodelovanje kot trgovski posrednik, odprto je za sodelovanje kot podizvajalec, išče vlagatelje in partnerje za vzajemno proizvodnjo.

EEN-mar-05

Nemško malo in srednje veliko podjetje, ki ima že več kot 10 let izkušenj pri razvoju avtomobilske  zunanjosti in notranjosti,  ogrodja, plastičnih delov, kot tudi elektronskih sistemov. Za večino nemških proizvajalcev originalne opreme ponuja razvoj izdelkov in procesov. Podjetje išče partnerje za skupen razvoj  za tehnično sodelovanje in podizvajanje.

EEN-mar-06

Nemško podjetje, ki ponuja različne storitve v zvezi s fasadami in strehami iz lahkih konstrukcij na področju industrijskih objektov, išče partnerje za distribucijo in partnerje za vzpostavitev skupnega podjetja v Evropi.

EEN-mar-07

Mednarodno podjetje s sedežem v Estoniji, ki nudi računovodsko in davčno svetovanje in ima pisarne v Baltskih državah, na Finskem, Poljskem, v Bolgariji in Rusiji. Podjetje ponuja storitve na področju poslovne administracije in računovodske storitve za zainteresirane partnerje, ki poslujejo ali načrtujejo poslovanje v sledečih državah/mestih: Helsinki, Tallin, Riga, Vilnius, Kaunas, Varšava, Sofia, St. Petersburg in Moskva.

EEN-mar-08

Madžarsko podjetje specializirano za zagotavljanje zdravljenja za preprečevanje in rehabilitacijo bolezenskih dihal in kože, ponuja franšizni sistem in išče trgovske posrednike ter partnerje za vzpostavitev skupnega podjetja.

EEN-mar-09

Avstrijski industrijski oblikovalec išče trgovske posrednike in/ali partnerje za vzajemno proizvodnjo za svoje oblikovalske izdelke in ideje.

EEN-mar-10

Podjetje iz Litve specializirano za proizvodnjo lesenih izdelkov (lepljene borove tramove, lesene panele, lepljene lesene komponente za pohištvo itd.) išče trgovske posrednike.

EEN-mar-11

Poljski proizvajalec izdelkov za razsvetljavo išče trgovske posrednike, zastopnike, distributerje v Evropski Uniji, da bi zastopali njegove proizvode na mednarodnem trgu.

EEN-mar-12

Madžarsko R&D podjetje, specializirano za razvoj in proizvodnjo novih okolju prijaznih materialov in tehnologij, išče trgovske posrednike za trženje svojih patentiranih izumov, partnerje za vzpostavitev skupnega podjetja in partnerje za franšizo ali licenco.

EEN-mar-13

Armensko podjetje specializirano za proizvodnjo tradicionalnih in modernih preprog išče trgovske posrednike. Podjetje išče tudi partnerja za vzpostavitev skupnega podjetja in za vzajemno proizvodnjo.

EEN-mar-14

Srbsko podjetje specializirano za proizvodnjo opreme za letalsko industrijo, išče partnerje za  vzpostavitev skupnega podjetja in ponuja svoje storitve kot outsourcing.

EEN-mar-15

Srbsko podjetje je specializirano za izdelavo različnega papirja, ki se uporablja v kozmetiki (vlažilni robčki, itd.) in raznih kozmetičnih izdelkov. Podjetje išče distributerje in zastopnike v državah EU. Podjetje ponuja tudi svoje storitve kot zunanji izvajalec.

EEN-mar-16

Poljsko podjetje specializirano v trgovini na debelo in distribuciji kmetijskih strojev ter opreme, ponuja trgovsko posredniške storitve.

EEN-mar-17

Poljsko podjetje specializirano za prodajo in nakup ekoloških kmetijskih proizvodov, kot so grah, volčji bob, Pisum sativum in še veliko več, ponuja trgovsko posredniške storitve.

EEN-mar-18

Poljsko podjetje specializirano za proizvodnjo in distribucijo različnih vrst gob, išče in ponuja trgovsko posredniške storitve.

EEN-mar-19

Poljski proizvajalec lesenih hiš in lesenih konstrukcij – garažne hiše, počitniške hiše, itd., išče trgovske posrednike in nudi podizvajalska dela.

EEN-mar-20

Poljsko podjetje specializirano za proizvodnjo elektro-tehničnih izdelkov, čopičev in žigov, išče trgovske posrednike in nudi podizvajalska dela.

 

Gospodarska zbornica Slovenije

Enterprise Europe Network - Slovenija

Dimičeva 13, 1000 Ljubljana

Kontaktna oseba: Višnja Živkovič Vulić

Tel: 01 / 589 83 62

E-mail: visnja.vulic@gzs.si

Mariborska razvojna agencija

Enterprise Europe Network - Slovenija

Pobreška cesta 20, 2000 Maribor

Kontaktna oseba: Jolanda Damiš

Tel: 02 / 333 13 07

E-mail: een@mra.si in jolanda.damis@mra.si

Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije

Enterprise Europe Network – Slovenija

Celovška cesta 71, 1000 Ljubljana

Kontaktna oseba: Alenka Prelec

Tel: 01 / 583 08 37

E-mail: een@ozs.si in alenka.prelec@ozs.si

Univerza na Primorskem

Znanstveno-raziskovalno središče Koper

Enterprise Europe Network - Slovenija

Garibaldijeva 18, SI-6000 Koper

Kontaktna oseba: Špela Seljak

Tel: 05 / 663 77 39

E-mail: spela.seljak@zrs.upr.si

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj