Javni razpis za subvencioniranje obresti iz naslova dolgoročnih bančnih kreditov v letu 2019 v občini Miklavž na Dravskem polju

Javni razpis za subvencioniranje obresti iz naslova dolgoročnih bančnih kreditov v letu 2019 v občini Miklavž na Dravskem polju

24. 09. 2019

Objavljeno: Občina Miklavž na Dravskem polju, 16. 9. 2019, www.miklavz.si

Predmet razpisa: Predmet javnega razpisa je dodelitev državne pomoči de minimis iz občinskega proračuna za subvencioniranje plačanih obresti iz naslova dolgoročnih bančnih kreditov, ki so jih upravičenci najeli v letih od 2016 do 2019. Pomoč bo iz občinskega proračuna dodeljena v obliki nepovratnih sredstev za subvencioniranje delnega zneska že plačanih obresti v obdobju od 1. 10. 2018 do 31. 10. 2019.

Namen razpisa: Namen ukrepa dodelitve državne pomoči de minimis iz občinskega proračuna za subvencioniranje obresti iz naslova dolgoročnih bančnih kreditov za pridobitev materialne ali nematerialne investicije je pospeševanje in spodbujanje podjetništva v občini.

Več

Pogoji za sodelovanje: Več o pogojih najdete tukaj.

Vrednost razpisa: Višina sredstev javnega razpisa znaša 1.000,00 EUR.

Razpisnik: Občina Miklavž na Dravskem polju

Rok: Razpis je odprt do vključno 31.10.2019.

Dodatne informacije: Dodatne informacije lahko zainteresirani kandidati dobijo:

  • po telefonu na številki: (02) 629 68 25 (Tatjana Kramarič Petek),
  • preko elektronskega naslova: obcina.miklavz@miklavz.si,
  • pisno po pošti, s pripisom »javni razpis za finančne pomoči – obresti«.

Razpisna dokumentacija: Brezplačno razpisno dokumentacijo lahko zainteresirani kandidati dvignejo v tajništvu Občine Miklavž na Dravskem polju, Nad izviri 6, 2204 Miklavž na Dravskem polju. Objavljena je tudi na spletnih straneh občine: www.miklavz.si.

Več: Več o javnem razpisu najdete tukaj.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne



Nazaj