Gospodarska delegacija na Češko

Gospodarska delegacija na Češko

15. 02. 2011

Datum: 16. marec 2011

Kraj: Praga, Češka republika

Vabilo k udeležbi v gospodarski delegaciji ob obisku dr. Danila Türka v Pragi, Češka republika, 16. marec 2011

Obveščamo vas, da se bo predsednik Republike Slovenije dr. Danilo Türk v sredini meseca marca mudil na uradnem obisku v Češki republiki. V času obiska bodo Javna agencija Republike Slovenije za podjetništvo in tuje investicije (JAPTI) in Ministrstvo za gospodarstvo v sodelovanju z Gospodarsko zbornico Slovenije, Ministrstvom za zunanje zadeve, Veleposlaništvom RS v Pragi in Gospodarsko zbornico Češke republike organizirali poslovno konferenco ter bilateralna srečanja slovenskih in čeških gospodarstvenikov.

Podroben program obiska je še v pripravi in bo posredovan vsem udeležencem naknadno.

Stroške udeležbe v poslovni delegaciji (prevozi in hotelske namestitve) krijejo udeleženci sami.  Okvirni informativni stroški bodo znani po koncu zbiranja prijav in bodo odvisni od števila prijavljenih udeležencev.

Prijave: Prosimo, da za udeležbo v gospodarski delegaciji skrbno izpolnite prijavnico – »Company Profile« v angleškem jeziku in jo posredujete najkasneje do torka, 22. februarja 2011, na elektronski naslov: marko.jare@gzs.si.

Dodatne informacije: Gospodarska zbornica Slovenije (GZS), Kontaktna oseba: Marko Jare, Tel: (01) 5898 158, E-pošta: marko.jare@gzs.si.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne



Nazaj