Olimpijske igre v Kanadi - priložnost za predstavitev slovenskih podjetij na zahodu Kanade

Olimpijske igre v Kanadi - priložnost za predstavitev slovenskih podjetij na zahodu Kanade

21. 01. 2010

Datum: februar 2010

Kraj: Kanada

Slovensko veleposlaništvo iz Ottawe in Slovenski olimpijski komite vabita slovenska podjetja, da obiščejo Kanado v času olimpijskih iger februarja prihodnje leto. Slovenska hiša na Whistlerju bo središče vsega dogajanja, povezanega s promocijo naše države in naših športnikov, njene možnosti pa bodo na voljo tudi zainteresiranim slovenskim podjetjem, ki bi se želela predstaviti kanadskim poslovnim partnerjem.

Kanada bo v času Olimpijskih iger organizirala tudi vrsto spremljajočih dogodkov pod skupnim naslovom "Global Business Leaders Initiative". Organizatorji gospodarskega dela programa, združeni pod imenom "Invest in Canada", so že začeli pošiljati vabila vodilnim svetovnim poslovnežem. Prav tako pa se bodo teh dogodkov udeležili tudi vsi ostali gospodarstveniki, ki želijo na ta način združili prijetno s koristnim.

Svoj interes in dodatne informacije v zvezi z gospodarskimi spremljajočimi dejavnostmi in udeležbo na njih lahko slovenska podjetja dobijo preko našega veleposlaništva v Ottawi (e-naslov: vot@gov.si), glede uporabe Slovenske hiše za promocijo, sestanke, predstavitve in podobno pa na Slovenskem olimpijskem komiteju (e-naslov: jozko.krizan@oks-olmp.si).

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj