Mreženje podjetnikov in oglede dobrih praks na 52. Mednarodnem sejmu obrti in podjetnosti, Celje

Mreženje podjetnikov in oglede dobrih praks na 52. Mednarodnem sejmu obrti in podjetnosti, Celje

03. 09. 2019

Datum: 12. september 2019

Kraj: Mednarodni obrtni sejem Celje, Dečkova cesta 1, Celje

Razvojna agencija Zgornje Gorenjske v sklopu projekta SPOT svetovanje Gorenjska vabi na Mreženje podjetnikov in oglede dobrih praks na 52. Mednarodnem sejmu obrti in podjetnosti, ki bo v četrtek dne, 12. septembra 2019 v Celju.

V ta namen SPOT svetovanje Gorenjska organizira priložnost za mreženje, povezovanje in  oglede dobrih praks ter podjetnikom/podjetnicam z območja Gorenjske nudi skupen brezplačen organiziran prevoz in vstopnice za sejem. Odhod avtobusa bo ob 7:30 uri na sedežu RAGOR-ja, Spodnji Plavž 24e, Jesenice. Možnost vstopa na avtobus tudi v Radovljici in Kranju. Vaše prijave pošljite do vključno 30. 8. 2019 na e-naslov: dina@ragor.si z naslednjimi podatki: ime in priimek udeleženca, naziv podjetja, dejavnost podjetja, e-naslov in kontaktni telefon. Predviden prihod na Jesenice ob 19:00.

Na sejmu se boste lahko udeležili tudi Mednarodnega poslovnega srečanja z naslovom »Uspešno v Sloveniji«, s pričetkom ob 10:00 uri v Modri dvorani celjskega sejmišča. Udeležba na dogodku je brezplačna, vendar je obvezna samostojna predhodna prijava do 9. 9. 2019 na spletni strani: https://successful-in-slovenia.b2match.io/.

Mednarodno poslovno srečanje ponuja priložnost malim in srednje velikim podjetjem za promocijo podjetja, povezovanje, mreženje, pridobitev novih poslov, možnost novih poslovnih priložnosti, izmenjavo izkušenj in razvijanje idej o novih projektih ter navezovanje stikov za izvedbo le-teh s tujimi podjetji iz regije Alpe Adria.

Za mednarodno poslovno srečanje (B2B) se je potrebno posebej prijaviti preko zgoraj navedenega linka. 

Več o dogodku 

Prijava: Prijave pošljite po elektronski pošti: dina@ragor.si z nazivom podjetja, imenom in priimkom udeleženca ter elektronsko pošto ali pokličite po telefonu na (04) 581-34-19.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne



Nazaj