Brezplačna predstavitev prihajajočega razpisa »P2« - Sofinanciranje zagona podjetij v subjektih inovativnega okolja

Brezplačna predstavitev prihajajočega razpisa »P2« - Sofinanciranje zagona podjetij v subjektih inovativnega okolja

09. 02. 2011

Datum: 16. februar 2011, ob 10.00 uri

Kraj: Štajerski tehnološki park, Pesnica pri Mariboru 20a, Pesnica pri Mariboru

V okviru izvajanja aktivnosti promocije podpornega okolja za podjetništvo vas vabijo na brezplačno delavnico, na kateri boste spoznali okvirne pogoje prihajajočega razpisa za ukrep »P2« Slovenskega podjetniškega sklada.

Osnovni cilj ukrepa je spodbujanje zagona inovativnih podjetij, ki delujejo pod okriljem subjektov inovativnega okolja. Razpis je usmerjen k specifični ciljni skupini mladih podjetij, zaznamuje pa ga nekaj posebnih pogojev - tako iz vidika možnosti kandidiranja, kakor tudi iz vidika izvajanja prijavljenih projektov.

Delavnica, na kateri boste skupaj pregledali ključne specifične pogoje razpisa, prav tako pa spregovorili o izkušnjah izvajanja ukrepa in projektov v preteklih letih, bo v sredo, 16. februarja 2011, ob 10.00 uri v Štajerskem tehnološkem parku, Pesnica pri Mariboru 20a, Pesnica pri Mariboru (parkirni prostor je zagotovljen).

Ob podpori s strani JAPTI ter Ministrstva za gospodarstvo je udeležba brezplačna!

Prijave: Zaradi evidence strukture prijavljenih vas prosijo, da prijavo na dogodek posredujete do 14. februarja 2011 po e-pošti na naslov: info@stp.si.

Dodatne informacije: Štajerski tehnološki park, Pesnica pri Mariboru 20a, Pesnica pri Mariboru, Tel: 02/6540 – 229.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne



Nazaj