Konferenca SKIP 2011

Konferenca SKIP 2011

01. 02. 2011

Datum: 15. februar 2011, od 14. ure dalje

Kraj: v Veliki dvorani podjetja Comtrade (Litijska cesta 51, Ljubljana)

Ljubljanski univerzitetni inkubator in Klub poslovnih angelov letos že četrtič pripravljata konferenco SKIP, na kateri boste lahko poglobili svoja znanja o podjetništvu in semenskem kapitalu.

Na konferenci bodo svoje znanje in izkušnje predali strokovnjaki in investitorji, prisluhnili pa boste lahko tudi zgodbam podjetnikov, ki so investicijo tveganega kapitala pridobili v svoje podjetje.

Konferenco bomo pričeli s predavanjema, v katerih bomo opredelili temelje uspešnega podjetja (Aleš Špetič) oziroma lastnosti tveganega kapitala v seed fazi (Jure Mikuž, RSG Kapital), na prvi okrogli mizi dogodka pa bomo spregovorili s slovenskimi investitorji. V drugem delu dneva bomo prisluhnili zgodbi podjetja, ki je uspešno pridobilo subvencijo P2, razpisa Valor in SMER (Matej Zalar, Visionect), in podjetja, ki je investicijo prejelo le dan po svoji ustanovitvi. Konferenco bomo zaokrožili z okroglo mizo, na kateri bodo sodelovali člani slovenskega podpornega okolja in uspešni start-up podjetniki. Na konferenci boste poleg naštetega pridobili še poglobljene informacije o aktualnih razpisih, ki so relevantni za start-up podjetnike.

Konferenca SKIP bo potekala v torek, 15.2.2011 v Veliki dvorani podjetja Comtrade (Litijska cesta 51, Ljubljana) od 14. ure dalje.

Prijave: Udeležba na konferenci je brezplačna, prijave pa so obvezne preko spletne strani.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne



Nazaj