Gospodarska delegacija v Turčijo

Gospodarska delegacija v Turčijo

01. 02. 2011

1 0
Koristnost članka
1 oseb je članek označilo kot koristen.

Datum: 3. - 4. marec 2011

Kraj: Istanbul, Turčija

Predsednik Vlade Republike Slovenije Borut Pahor se bo 3. in 4. marca 2011 mudil na dvodnevnem uradnem obisku v Turčiji.

Z namenom promocije interesov slovenskega gospodarstva in okrepitve poslovnih povezav med Slovenijo in Turčijo bomo v okviru državniškega obiska organizirali spremljevalno delegacijo zainteresiranih slovenskih gospodarstvenikov. S partnersko organizacijo iz Istanbula bomo v času obiska delegacije organizirali poslovno konferenco in bilateralna srečanja slovenskih in turških poslovnežev. Organizator dogodka na slovenski strani je Javna agencija RS za podjetništvo in tuje investicije (Ministrstvo za gospodarstvo RS) v sodelovanju z Ministrstvom za zunanje zadeve RS ter Gospodarsko zbornico Slovenije.

Poslovna konferenca in bilateralni razgovori slovenskih in turških poslovnežev bodo potekali v petek, 4. marca 2011 v Istanbulu. O podrobnostih programa poslovne konference kot tudi o dodatnem programu bodo prijavljeni udeleženci obveščeni naknadno.

Prijave: Vabimo vas, da se delegacije udeležite in v ta namen skrbno izpolnite in posredujete elektronsko prijavnico – »Company Profile« v angleškem jeziku. Vaše prijave sprejemamo do četrtka, 10. februarja 2011.

Dodatne informacije: Gospodarska zbornica Slovenije (GZS), Kontaktna oseba: Ante Milevoj, Tel: (01) 5898 151, E-pošta: ante.milevoj@gzs.si.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj