Skupinski sejemski nastop na sejmu ITFM

Skupinski sejemski nastop na sejmu ITFM

25. 01. 2011

Datum: 27. - 30. september 2011

Kraj: Moskva, Ruska federacija

Javna agencija za podjetništvo in tuje investicije (JAPTI) organizira skupinski sejemski nastop na sejmu ITFM, ki bo potekal od 27. do 30. septembra 2011 v Moskvi, Ruska federacija.

V okviru sejma ITFM  se odvijajo štirje sejemski dogodki: CEMAT, Motion Drive Automation, Industrial Automation in SURFACE.

V letu 2010 se je na sejmu ITFM predstavilo 272 razstavljavcev iz 19 držav, sejem je obiskalo 5.000 obiskovalcev.

Sejem je namenjen predstavitvi izdelkov, tehnologij in storitev s področij industrijske avtomatizacije, proizvodne in procesne avtomatike, industrijske obdelave površin in intra logistike.

Več informacij o sejmu je na voljo na spletni strani: http://www.itfm-expo.ru/.

S tem povabilom vabimo vsa zainteresirana podjetja, da se predstavijo na razstavnem prostoru, ki ga v okviru omenjenega sejma zagotavlja JAPTI. V okviru nastopa na sejmu ITFM, JAPTI zagotavlja najem neopremljenega razstavnega prostora v skupni višini 20.000 EUR. Pri tem si JAPTI pridružuje pravico pripraviti končno razporeditev udeležencev na skupnem razstavnem prostoru. Stroške prevoza eksponatov in postavitve razstavnega prostora ter ostale dodatne stroške (vpis v sejemski katalog, tehnični priključki, sejemske pristojbine) krijejo podjetja sama.

Prijave: Prijave bomo sprejemali do zapolnitve razpoložljivega razstavnega prostora. Izpolnjen prijavni obrazec pošljite najkasneje do petka, 4. februarja 2011.

Dodatne informacije:

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj