Skupinski sejemski nastop na sejmu SALONE INTERNAZIONALE DEL MOBILE

Skupinski sejemski nastop na sejmu SALONE INTERNAZIONALE DEL MOBILE

25. 01. 2011

Datum: 12. - 17. april 2011

Kraj: Milano, Italija

Javna agencija za podjetništvo in tuje investicije (JAPTI) organizira skupinski sejemski nastop na sejmu SALONE INTERNAZIONALE DEL MOBILE, ki bo potekal od 12. do 17. aprila 2011 v Milanu, Italija. SALONE INTERNAZIONALE DEL MOBILE s spremljajočimi saloni je eden najpomembnejši sejemski in predstavitveni dogodek s področja pohištvene industrije in oblikovanja v Evropi. V letu 2010 se je na sejmu predstavilo 1326 razstavljavcev, sejem pa je obiskalo 330.000 obiskovalcev.

Sejem SALONE INTERNAZIONALE DEL MOBILE in spremljajoči saloni v okviru sejma so namenjeni predstavitvi naslednjih izdelkov in dizajna s področja pohištva: spalnic, postelj, omar, jedilnic, jedilnih kotov in dnevnih sob, otroškega pohištva, pohištva za opremo dvoran, miz in stolov, pohištva iz ratana, vrtnega pohištva, oblazinjenega pohištva, unikatnega dizajna ter publikacij in strokovnih revij.

Več informacij o sejmu je na voljo na spletni strani: http://www.cosmit.it/.

S tem povabilom vabimo vsa zainteresirana podjetja, da se predstavijo na razstavnem prostoru, ki ga v okviru omenjenega sejma zagotavlja JAPTI. V okviru nastopa na sejmu SALONE INTERNAZIONALE DEL MOBILE, JAPTI zagotavlja najem neopremljenega razstavnega prostora v skupni višini 50.000 EUR. Pri tem si JAPTI pridružuje pravico pripraviti končno razporeditev udeležencev na skupnem razstavnem prostoru. Stroške prevoza eksponatov in postavitve razstavnega prostora ter ostale dodatne stroške (vpis v sejemski katalog, tehnični priključki, sejemske pristojbine) krijejo podjetja sama.

Prijave: Prijave bomo sprejemali do zapolnitve razpoložljivega razstavnega prostora. Izpolnjen prijavni obrazec pošljite najkasneje do petka, 4. februarja 2011.

Dodatne informacije:

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj