Kooperacijsko srečanje ECOBUILD 2011

Kooperacijsko srečanje ECOBUILD 2011

25. 01. 2011

Datum: med 1. in 3. marcem 2011

Kraj: London, Velika Britanija

ECOBUILD je eden izmed največjih svetovnih dogodkov s področja trajnostnega načrtovanja in gradnje, na katerem je lansko leto več kot 1.000 razstavljavcev predstavilo svoje izdelke in storitve 40.000 obiskovalcem. ECOBUILD 2011 bo potekal med 1. in 3. marcem 2011 v Londonu, Velika Britanija.

Poleg ogleda bogate sejemske ponudbe in praktičnega prikaza izvedbe storitev, bodo na voljo usposabljanja, več kot 30 brezplačnih seminarjev in konferenca. V sredo, 2. marca 2011, pa bo potekalo tudi mednarodno kooperacijsko srečanje ECOBUILD 2011, namenjeno arhitektom, oblikovalcem, izvajalcem storitev na področju trajnostne gradnje, ponudnikom gradbenega materiala, gradbenim investitorjem in drugi zainteresirani javnosti.

Teme kooperacijskega srečanja:

  • Trajnostno oblikovanje
  • Napredne in učinkovite tehnologije
  • Novi gradbeni materiali in tehnologije
  • Oprema in sistemi, ki uporabljajo energijo iz alternativnih virov (sončni korektorji, toplotne črpalke, oprema za hlajenje in rekuperacijo toplote, vetrne turbine, …)
  • Oprema za ogrevanje

Kooperacijsko srečanje ECOBUILDING 2011 predstavlja priložnost, da na enem mestu v enem dnevu z vnaprej dogovorjenimi individualnim sestanki vzpostavite poslovne stike ter projektna partnerstva.

Prijave: Rok za prijavo je 4. februar 2011.

Udeležba na kooperacijskem srečanju je brezplačna.

Dodatne informacije: Več informacij je na voljo na spletni strani: http://ecobuild.b2b-match.com/p_index.php ali pri Mariborski razvojni agenciji / Evropski podjetniški mreži, Tel: (02) 333-13-02, E-naslov: een@mra.si.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne



Nazaj