Seminar o javnih naročilih Organizacije združenih narodov (8. EU-UN Procurement Seminar)

Seminar o javnih naročilih Organizacije združenih narodov (8. EU-UN Procurement Seminar)

27. 12. 2010

Datum: 16. - 18. maj 2011

Kraj: New York, ZDA

EU-UN Procurement Seminar je namenjen usposabljanju podjetij iz držav članic EU za kandidiranje na javnih naročilih Organizacije združenih narodov (OZN) in njenih agencij.

Seminar bo potekal v New Yorku, ZDA, med 16. in 18. majem 2011 pod okriljem Evropskega foruma za javna naročila (European Procurement Forum - EUPF).

Glavni namen seminarja je svetovanje evropskim podjetjem na področju poslovanja z OZN ter posredovanje informacij in instrumentov za dostop na trg javnih naročil. Od leta 2003, ko je bil seminar prvič organiziran, EUPF beleži porast števila udeležencev, ki je v letu 2009 obsegal 250 podjetij.

Ciljne industrije: gradbene in inženirske storitve, varnostna oprema in storitve, informacijska tehnologija in telekomunikacije, oprema, ki se uporablja pri odzivih na krize, svetovalne storitve in okoljske tehnologije.

Prijave: Prijave na seminar bodo možne od 10. januarja 2011 dalje na spletni strani: http://www.eupf.org/. Zainteresiranim podjetjem svetujejo, da se prijavijo čim prej po odprtju registracije, saj se prijave hitro zapolnijo.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne



Nazaj