Povabilo podjetjem za udeležbo na skupnem sejemskem nastopu na sejmu Brand Fair 6, Beograd, Srbija

Povabilo podjetjem za udeležbo na skupnem sejemskem nastopu na sejmu Brand Fair 6, Beograd, Srbija

06. 01. 2010

Datum: 11. – 13. februar 2010

Kraj: Beograd, Srbija

Javna agencija za podjetništvo in tuje investicije (JAPTI) in Gospodarska zbornica Slovenije bosta organizirala skupni sejemski nastop na mednarodnem sejmu blagovnih znamk Brand Fair 6, ki bo potekal od 11. do 13. februarja 2010 v Beogradu, Srbiji. Podjetja, ki se bodo skupno predstavila na sejmu, se bo v okviru sejma zagotovilo promocijske aktivnosti, s katerimi bodo okrepili prepoznavnost svojih blagovnih znamk.

Več informacij o sejmu najdete na spletnem naslovu: www.brandfair.org/fair.

S tem povabilom vabimo zainteresirana podjetja, da se predstavijo pod naslovno temo »Slovenija – zemlja brandova« s svojimi blagovnimi znamkami na razstavnem prostoru (200 m2), ki ga v okviru omenjenega sejma zagotavlja JAPTI. Pri tem si JAPTI pridružuje pravico pripraviti končno razporeditev udeležencev na skupnem razstavnem prostoru.

Prijave: Prijave (predvidoma do 20 podjetij) bomo sprejemali do zapolnitve razpoložljivega razstavnega prostora. Izpolnjen prijavni obrazec pošljite najkasneje do petka, 8. januarja 2010, na elektronski naslov: mojca.inkret@japti.si ali milanka.jakopic@japti.si ali po faksu: (01) 58 91 850.

Dodatne informacije: Za dodatne informacije lahko pokličete tudi na telefonsko številko: (01) 58 98 154, Kontaktna oseba: Danijel Gostenčnik.

Prvi pripravljalni sestanek udeležencev sejma bo predvidoma 8. januarja 2010.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj