Iščete investitorje ali sovlagatelje? Povabilo k oddaji predlogov investicijskih priložnosti za predstavitev na Expo Real München 2019

Iščete investitorje ali sovlagatelje? Povabilo k oddaji predlogov investicijskih priložnosti za predstavitev na Expo Real München 2019

16. 07. 2019

Vir in informacije: Regionalna razvojna agencija za Koroško, d.o.o., 3. 7. 2019, www.rra-koroska.si

RRA Koroška bo od 7. do 9. oktobra 2019 prisotna na Expo Real München - enem izmed največjih investicijskih sejmov. Nahajali se bodo na delu B2/410.

V okviru Invest Koroška (RRA Koroška) bodo na sejmu predstavljali možnosti investicij v Koroški regiji s področja turističnih panog, industrijskih ter večstanovanjskih kompleksov ter novih produktov.

Iščete investitorja? Poziv k vpisu investicijskih predlogov.

Ste lastnik nepremičnine? Iščete vlagatelja za širitev poslovanja? Oziroma želite na trg lansirati nov produkt? Vse zainteresirane, ki bi želeli, da njihove investicijske priložnosti predstavljajo v okviru njihove promocije na sejmu Expo Real, pozivajo k oddaji investicijskih predlogov. 

To lahko storite tako, da jih kontaktirate na (05) 90 85 187 ali jim pišete na e-naslov: jana.vauh@rra-koroska.si, oziroma jih obiščete na sedežu RRA Koroška, kjer se boste dogovorili za možnosti sodelovanja.

Zakaj EXPO REAL?

  • Velja za največji in najodmevnejši investicijsko-nepremičninski sejem na območju Evropske unije, ki poteka že od leta 1998.
  • EXPO REAL nudi odlično možnost za vzpostavitev prvih kontaktov s potencialnimi investitorji in razvijalci (t.i. »developerji«) tako za že obstoječe, kot Tudi za bodoče projekte.
  • Na sejmu se pričakuje prisotnih preko 2.000 razstavljavcev, 42.000 udeležencev iz več kot 75 držav in 1.000 predstavnikov medijev
  • Aktivnosti na samem sejmu potekajo proaktivno - vzpostavljanje novih kontaktov, seznanja potencialnih investitorjev in razvijalcev z aktualnimi projekti,  vlogo pisarne za privabljanje investitorjev in možnostmi za sodelovanje tudi v prihodnosti.

Vpis investicijskih predlogov je brezplačen.

Več o tem

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj