Poslovno sodelovanje - borza podjetij

Poslovno sodelovanje - borza podjetij

06. 01. 2010

EEN-dec-51

Rusko podjetje je zastopnik za tuja podjetja, ki želijo vstopiti na ruski trg. Podjetjem nudijo promocijo njihovih proizvodov in storitev na ruskem trgu. Podjetje ponuja trgovsko posredniške storitve (odpiranje predstavništev itd.).

EEN-dec-52

Rusko podjetje specializirano v proizvodnji kovin iz nanopraha, zlitin in varčnih materialov, ki temeljijo na njih, išče partnerje za franšizo, join venture, vzajemno proizvodnjo in trgovske posrednike.

EEN-dec-53

Rusko podjetje, ki se ukvarja s strojništvom (proizvodnja elektro motorjev, kot so asinhroni motorji, trifazni motorji, industrijski motorji, valjčni motorji) in livarskim inženiringom (proizvodnja kanalizacijskih vstopnih jaškov, vodovodnih cevi, menjalnikov, električnih motorjev), išče trgovske posrednike.

EEN-dec-54

Madžarsko podjetje specializirano v proizvodnji električne opreme (varnostna tehnologija, hotelski ključi na plastičnih karticah), išče podjetje, ki deluje na področju varnostne tehnologije, za vzpostavitev skupnega podjetja. Podjetje išče tudi trgovske posrednike, partnerje za združitev ali izmenjavo deležev.

EEN-dec-55

Turško podjetje specializirano za proizvodnjo batnih obročkov išče trgovske posrednike in ponuja zunanje izvajanje dejavnosti.

EEN-dec-56

Madžarska podjetje ponuja (prodaja) sedež podjetja.

EEN-dec-57

Majhen nemški razvijalec, dobavitelj blaga in ponudnik detektorjev spodnje meje eksplozivnosti, detektorjev plamenske ionizacije za merjenje ogljikovodikov v industrijskih emisijah izpušnih plinov, išče trgovske predstavnike za svoje izdelke in storitve na celotnem evropskem trgu.

EEN-dec-58

Špansko podjetje, ki proizvaja in trguje z stropi narejenimi iz mavca, išče distributerje gradbenega materiala za promoviranje proizvodov.

EEN-dec-59

Nemško podjetje specializirano za zunanjo trgovino išče proizvajalce sončne fotovoltaike, za izvoz izdelkov v podsaharsko Afriko, zlasti v vzhodno Afriko. Podjetje ponuja trgovsko posredniške storitve ali podizvjalske aktivnosti.

EEN-dec-60

Madžarsko podjetje dejavno v proizvodnji medicinskih instrumentov (protez za kolena, vsadkov za hrbtenico, itd.) išče trgovskega posrednika (distributerja) in join venture.

EEN-dec-61

Poljsko podjetje specializirano v gradbeništvu (projektiranju mostov), želi biti podizvajalec in išče partnerja za join venture.

EEN-dec-62

Madžarsko podjetje specializirano za zagotavljanje informacij o trgovanju s Kitajsko, išče uvoznike kitajskih izdelkov in izvoznike, ki so zainteresirani za vstop na kitajski trg.

EEN-dec-63

Madžarsko podjetje specializirano v distribuciji moškega in ženskega spodnjega perila, pižam in nogavic za posebno blagovno znamko, išče partnerje za distribucijo v Vzhodni Evropi in nudi možnost franšiznega sistema.

EEN-dec-64

Poljski proizvajalec sadja, išče distributerje za jabolka, hruške, slive, češnje in maline po vsej Evropi..

EEN-dec-65

Rusko svetovalno podjetje, ki je specializirano na naslednjih področjih: zakonitosti računovodstva (davčne napovedi), razvoj računovodskih izkazov, proračunsko načrtovanje, notranji kontroling in davčno svetovanje. Podjetje išče evropske partnerje s podružnicami v Rusiji, Moskvi ali evropska podjetja, ki bi rada vstopila na ruski trg.

 

Gospodarska zbornica Slovenije

Enterprise Europe Network - Slovenija

Dimičeva 13, 1000 Ljubljana

Kontaktna oseba: Višnja Živkovič Vulić

Tel: 01 / 589 83 62

E-mail: visnja.vulic@gzs.si

 

Mariborska razvojna agencija

Enterprise Europe Network - Slovenija

Pobreška cesta 20, 2000 Maribor

Kontaktna oseba: Jolanda Damiš

Tel: 02 / 333 13 07

E-mail: een@mra.si in jolanda.damis@mra.si

Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije

Enterprise Europe Network – Slovenija

Celovška cesta 71, 1000 Ljubljana

Kontaktna oseba: Alenka Prelec

Tel: 01 / 583 08 37

E-mail: een@ozs.si in alenka.prelec@ozs.si

 

Univerza na Primorskem

Znanstveno-raziskovalno središče Koper

Enterprise Europe Network - Slovenija

Garibaldijeva 18, SI-6000 Koper

Kontaktna oseba: Polona Matekovič

Tel: 05 / 663 77 39

E-mail: polona.matekovic@zrs.upr.si

 

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj